Masturberen staat gelijk aan gewond raken tijdens oorlog…. of zo…

Volgens dit filmpje van een Amerikaanse christelijke organisatie staat masturberen gelijk aan gewond raken op het slagveld. En mogen omstanders je niet zo maar laten lijden. Of zo… Afijn, kijkt u zelf maar.

Reacties (5)

#1 Bismarck

Ik ben benieuwd wanneer ze de strijd tegen slaapverslaving eens gaan oppakken.

#2 Joost

Praten ze niet wat te snel in die reclame? Gezien de gemiddelde intelligentie van de achterban vermoed ik dat er niet genoeg tijd is om alle informatie te verwerken.

#3 Mozzarella

Masturberen, je hebt het zelf in de hand.

#4 Sigi

Christian Anti-Masturbation Video Encourages You to Lend a Hand?
Lend a hand?!

#5 Stoic

(Dit gaat niet alleen over) Masturbatie, erover praten ( = er wordt een % ergheid aan gegeven) is beter dan er over (laten) roddelen of gissen**. Bemoeizucht is nooit ver weg. De/ Deze religieusen zoeken een nieuw onderwerp voor algehele controle. Het aloude concept. Want ze weten toch zo goed wat goed is voor de mens. Ze maken er eerst een probleem van om het probleem weg te werken*.
De vergelijking met militairen is totaal verkeerd: militairen > militaristen zijn geen altruïsten. Ze zijn EVIL. Tick in en lees: [The manice of the Military Mind].
* Of moet ik zeggen: van de symptomen, door de handeling veroorzaakt, worden een probleem gemaakt, (waardoor er weer nieuwe problemen ontstaan), die dan (ook weer) opgelost moeten worden. Nu komen we op het gebied van (de bezuinigingen), de psychologie, psychiatrie, kwakzalvers en pillendraaiers (waar dan juist niet op bezuinigd wordt) en waar alles om draait: geld.
(Waarom men er, cq met wat dan ook, nú mee komen heeft altijd een reden. De algemene reden, die men zou kunnen stellen, is: Behoud van beroep en aanverwant beroep (~ werk).)
Religieusen (= met “religieuse” gedachten) zijn minder erg dan politici (= met “politieke” gedachten), zegt men. Religieusen zijn meer empatisch. Maar bij religieusen moet je conformeren, wil je geholpen worden. Bij politici ben je niet meer dan de vijand. De bureaucraten zijn daar de geconformeerden > conformisten.
**Gissen. Meten = weten, en ze zouden het toch zo graag willen weten. Laat ze gissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*