1. 1

  Moeten die gasten eigenlijk niet massaal in blinde paniek naar de schuilkelders vluchten vanwege het enorme gevaar van al die honderden moordende Qassamraketten?

  Ik bedoel: 21 doden in elf jaar tijd! Je hebt als Israëli meer kans verwond te worden door een Arabier die zit te twitteren tijdens het autorijden dan dat je door een stuk van zo’n veredelde kachelpijp geraakt wordt.

 2. 2

  @Prediker: Maakt Israël niks uit dat Hamas alleen maar zelfgemaakte prutsrakketten heeft, zij gaan er gewoon volgas met hun militaire speeltjes tegenaan! Dat zal ze leren! En wie weet wint Netanyahu de verkiezingen er ook nog wel door!

  Zum kotzen

 3. 3

  @prediker: Het risico van twitterende Arabieren is dan ook drastisch teruggebracht door ze allemaal in de gazastrook op te sluiten.

  Maar het is wel heel makkelijk om dit soort dingen te bagatelliseren. Het is inderdaad geen pretje om Palestijn te zijn, maar ik vermoed dat veel Israëliërs hier ook niet om gevraagd hebben.

  Ik vind dit overigens een fantastisch systeem. Nu nog zoiets voor kogels en andere dingen, en we kunnen niet eens meer oorlog voeren.

  (Hoewel, ik vermoed dat Hamas vandaag of morgen een keer een barrage gaat afvuren waar dit systeem niet mee overweg kan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren