Indrukwekkende animatie over dodental Tweede Wereldoorlog

DATA - Een indrukwekkende animatie over het dodental in de Tweede Wereldoorlog, zowel onder militairen als onder burgers. Ook nog eens alles goed in context van de losse landen en de geschiedenis geplaatst.

Reacties (1)

#1 Jules Vismale

Het is altijd zo raar om te lezen dat Europa bevrijd (?) werd van het fascisme maar was dit systeem eigenlijk wel door Hitler bedacht? Ik meen dat het ware fascisme juist uit Italië kwam onder Mussolini en nóóit de vernietiging van joden, Polen, Russen enz. nastreefde. Daar komt zelfs bij dat Hitler niet eens de ware godvader was van het antisemitisme want dit is al even oud als de joden zelf (eeuwenlang) en zelfs de haat van de Duitsers (lang niet allemaal overigens) tegen de Russen en andere niet-Russen bestond al subiet nog voor de nazi’s in 1933 aan de macht kwamen! En zijn de vreselijke concentratiekampen eigenlijk wél uitgevonden door de SS? Dezen werden aan het einde van de 19de eeuw juist toch geschapen in Zuid-Afrika door de Engelsen en die waren volgens de bolsjewisten net als de Fransen en Amerikanen niets meer dan verdorven kapitalisten?
En als de bolsjewisten of de communisten de fascisten (?) hebben verslagen in 1945 omdat er zogenaamd geen ander kwaad bestond in alle landen overal ter wereld en de Russen allemaal achter de “onschuldige, lieve en brave” Stalin stonden omdat hij zonder enige zonde was dan zijn er vast ook géén 30 miljoen Russen, Oekraïners, Wit-Russen, Balten, Wolga-Duitsers, Tartaren, Kaukasiërs, joden enz. omgekomen in de periode 1924-1953!
Tenslotte waren alleen de Duitsers en de Japanners het ware kwaad in de wereld tijdens WO II en alle andere volkeren allemaal hardstikke lief, braaf en onschuldig. En er zijn natuurlijk in de Sovjet-Unie volgens alle Stalinisten natuurlijk ook géén kolchozen, concentratiekampen, fusillades, deportaties, slavenarbeid, hongersnoden en besmettelijke ziektes geweest want al die 30 miljoen “verdwenen” mensen hebben blijkbaar nóóit bestaan! En hadden de huidige communisten en Stalinisten diep in hun hart liever gewenst dat hun zo geliefde en dappere Stalin niet alle 80 miljoen Duitsers (want die waren blijkbaar allemaal fascisten zonder enige uitzondering en door en door verdorven en slecht!) had uitgeroeid na WO II? Blijkbaar zijn alle huidige bolsjewisten en communisten volgens henzelf de goedste, beste, liefste, braafste, fantastische en onschuldigste mensen ter wereld en kunnen zij natuurlijk nóóit anderen kwaad doen en ze zijn altijd zonder enige zonde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*