Groot Brittannië’s geheime terreureenheid

DOCUMENTAIRE - Groot Brittannië zette een geheime terreureenheid, de MRF (Military Reaction Force), in tegen de IRA. Een aantal voormalige leden van deze eenheid treden nu naar buiten. Er lijken nog maar erg weinig documenten over de activiteiten van de MRF te bestaan. Als er al documenten waren, dan zijn deze waarschijnlijk vernietigd.

 1. 3

  Toch niets bijzonders ?
  SAS vermoordde Diana, zo bleek een paar maand geleden in een Brits proces tegen een voormalige SAS man.
  Ik denk dat vele landen dit soort clubjes hebben.

 2. 4

  @3: Leuk zo’n “subjectiefje”: een wereldschokkende openbaring die -hoe kan het ook anders in het geval van Diana- door de mainstream media totaal onopgemerkt is gebleven; erger nog: is doodgezwegen,

  en dat zonder enige link of verwijzing
  en ik had er zo graag meer over geweten.

  Dat laatste heb je natuurlijk gelijk in: alleen de VS telt er al enige tientallen. Maar dat is “common knowledge”, dus dat kan ik zo natrekken in de wikipedia.

 3. 5

  @1: En als je je daarbij realiseert dat die mensen daar bewust en met dat doel door de overheid zijn ingezet.

  Tegenwoordig doen ze dat anders: de NSA luister de telefoon af en als je dan de verkeerde dingen zegt, dan sturen ze een drone. Vooralsnog alleen als je in Afhanistan, Pakistan, Jemen of Soedan bent, maar het worden er wel steeds meer en ze vallen steeds dichterbij.

  De Britten hebben hun eigen dienst natuurlijk, maar ze lopen nog wat achter met het inzetten van drones. Nederland ook trouwens, maar ik lees wel regelmatig over oefeningen. En dat ze er pizza’s mee willen gaan bezorgen.

  Ik ben benieuwd wanneer ze de eerste wijkagenten gaan vervangen.

 4. 8

  @4:
  Dat Diana is vermoord is al heel lang bekend, er is een speelfilm over gemaakt.
  De vermoedelijke reden is te voorkomen dat de Britse koning een Islamitische stiefvader zou hebben.
  Zelfs de zonen van Diana geloven de officiële versie niet, zij verklaarden in een interview ‘wel nooit te zullen weten hoe hun moeder was omgekomen’.
  Ik sla niet alles op, er was in Engeland een proces tegen een voormalige SAS man wegens verboden wapenbezit, en deze man zei daar dat hij als SAS man had meegwerkt aan de moord op Diana.
  Dat dat niet tot veel ophef in de media leidde is niets bijzonders, wie wil zien wat niet in onze media komt moet een schotel nemen, en Russia Today bekijken.
  Nog beter is een grote schotel, dan kun je ook Iraanse Press tv ontvangen, Canal+ geeft Press tv niet meer door, in het kader van de vrijheid van meningsuiting,

 5. 9

  @8: “er was in Engeland een proces tegen een voormalige SAS man wegens verboden wapenbezit, en deze man zei daar dat hij als SAS man had meegwerkt aan de moord op Diana.”

  Ja precies, dat linkje bedoel ik.

 6. 10

  @4: Andy, hier een linkje. Niet echt wereldnieuws maar wel in GB. Hier nog een.

  Blijkbaar is er een soldaat N. gearresteerd die lid was van een geheime organisatie binnen SAS (linkje met het huidige logje, dat soort eenheden bestaat dus blijkbaar nog steeds). En die soldaat roept dat SAS-eenheden Diana hebben vermoord.

  Van begin oktober 2013.

  -edit-
  oh, en @9. Je kunt ook makkelijk zelf zoeken op sas en diana. Makkelijk joh, die google tegenwoordig.

 7. 11

  @10:
  Als overheden misdaden begaan worden die zelden bestraft, of in de openbaarheid gebracht.
  Ook bij ons gaat dat zo, denk maar aan de oefengranaat affaire bij Defensie, duurde meer dan tien jaar, of de affaire Oltmans.
  Aardig is ook hoe Churchill de Poolse president in ballingschap liet ombrengen.

 8. 12

  @10: Google, ja daar heb ik wel een van gehoord. Maar ik ga niet alles opzoeken wat hier beweerd wordt, want dan blijf je aan de gang. Het lijkt me een goede gewoonte dat degene die de bewering doet even de bron vermeldt.

  Staten blijken altijd weer crimineler dan je voor mogelijk had gehouden en het verhaaltje dat je complotten niet geheim kunt houden heeft ook maar beperkte geldigheidsduur.

  Het zou me bijvoorbeeld verbazen als Meinhof en co destijds in Stammheim in werkelijkheid niet zijn vermoord.

  En Diana dus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren