BNP-Jugend zegt: ‘Fight Back!’

De Jeugdbeweging van de British National Party, ontstaan uit een breuk met het fascistische National Front, heeft een wervingsclipje opgenomen met een oproep om terug te vechten tegen de teloorgang van de christelijke waarden en het blanke Britse volk.

En wie is daarvan de schuld?

Een onheilig verbond:

De bankiers, die ons tot schuldenslaven willen maken, nadat hun bankenplannetjes ons in onbetaalbare schulden hebben gestort.

De harteloze zionisten, die enkel buitenlandse belangen hebben, en die onze soldaten uitzenden om te vechten voor het privégewin van hebberige politici.

De culturele marxisten, die ons schoolsysteem verzieken.

De kapitalisten, die ons zowel loonslaven willen maken, als gehersenspoelde consumenten.

De militante homoseksuelen, die het homohuwelijk en homoadoptie er doorheen drukken, om de traditionele familie-eenheid te verwoesten.

De media, die de racistische aanvallen tegen blanken negeren..

Zouden deze jongmensen – die ironisch genoeg klagen over de verdomming van het onderwijs – doorhebben dat ze zowel de nationaal-socialistische zondebokken als nationaal-socialistische speerpunten overnemen? De nazi’s gaven namelijk ook de banken, kapitalisten, joden, marxisten en de media de schuld. En homoseksuelen werden naar het kamp gestuurd.

Wat de BNP-Youth hier doet, is een nationaal-socialistisch programma uitrollen. Op de tonen van opzwepende krijgsmuziek. Hoe eng wil je het hebben?

Reacties (6)

#1 McLovin

“Our land for our people and our culture” Zeg maar Blut und bodem ..uhh Blood and soil mentaliteit?
Hail victory!! ofzo iets

#2 weerbarst

En terecht, blanken moeten weer eens opkomen voor hun eigen regio, kapitaal en cultuur. En tegen hun regeringen die hen verraden hebben en uitgeleverd aan de internationale spinmeisters. Ook in de rest van europa.

#3 su

Nazi scum off our streets!

#4 Joost

Mooi Afro-wannabe ook op 0:43

#5 Krekel

Dus zo zien de liefdesbaby’s van Robert Paxton en Jeremy Kyle eruit.

#6 McLovin

@2: hoe ziek ben jij? en wie zit er deze keer in de coulissen van de macht volgens u? Linkse elite? Joods wereldcomplot? Radicale moslims?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*