1. 1

  Ja, en wel 25 miljard. Namens en vanwege onze overheid fijndankuwel (te weinig premie afgedragen (15 mld) en er een deel van de vut-regeling mee gefinancierd (10 mld). We hadden er de crisis makkelijk mee kunnen overleven, met een dekkingspercentage van zeg 160%…

  Dankzij Zalm dus. Gerrit. Jaha. Boef in de ogen der braven. Blijkt nu. Alleen maar omdat financieel onbenul Kok die lachende scheerkwast de vrije hand gaf. Jazeker. Maar ik hoor het me nóg zeggen in die frenzy van allemaal aan de huizen en allemaal aan de aandelen kopen (world online 2000): “koersen, terwijl ik onheilspellend zo met mijn wijsvinger bezwerende bewegingen maakte hoog in de lucht, koersen en huizenprijzen kunnen toch niet ééuwig doorstijgen, gefinancierd door een piramidespel gebaseerd op gebakken lucht?” Weet het nog goed, want de doemprofeet uithangen doe ik anders nóóit, echt niet. Dan krijg je namelijk blikken van “Heb je hem weer”. Vallen van de Muur tussen haakjes nu ik erover nadenk, toen had ik “dat” ook. O, en toen Gore met 200 of wat stemmen van neo fascist Bush verloor ik zie het tellertje nóg lopen in Florida of met het EU- referendum. En ja hoor, álles is uitgekomen. Kelere, behept met deze vooruitziende gaven had IK de beste minister van financiën óóit kunnen worden geworden. Zómaar.

  Wat zeg ik, een soort van Robin Hood hè (ben er ooit voor behandeld). Jaha. Groene jagershoed veertje aan de zijkant, niks Grootheidswaanzin. In de ene hand wildgebraad en met de andere hand ondertussen bezig het bh- tje van een blond beest los te knopen. Wat best knap lastig was want ik had in die andere hand namelijk nog een vette homp hertenrug dus ken u nagaan wat een zooitje dat werd…

  Maar wie maalt daarom: It’s good to be king, ja toch…

 2. 2

  Al zappend heb ik er een stukje van gezien. Het verbaasde me dat er volgens zeggen een deel van de besluiten niet in de tweede kamer zijn besproken.
  Is het geen tijd om toch maar weer eens ter sprake te brengen dat individuen, werkzaam bij overheden (als politici of ambtenaren) persoonlijk aansprakelijk dienen te zijn voor ondemocratische en kostbare procedures?

 3. 3

  Ook bij de basis van ieders pensioen,de AOW zijn diefstalpraktijken aan het licht gekomen.Deze criminele werkwijzen komen er op neer dat men kunstmatige pensioengaten aan het creeren is om zodoende de nietsvermoedende AOW te korten. Soms alleen om bijvoorbeeld 0,26% maar het kunnen ook zeer hoge kortings percentages zijn. Men is bij de SVB (Sociale Verzekerings Bank)de organisatie die al het geld 50 jaar van iedereen in NL jaarlijks in ontvangst neemt en dan aan de AOW’er als die 65 is begint uit te betalen druk doende om jurisprudentie op dit segment te scheppen om zodoende de toekomstige generatie te kunnen duperen. De oude archieven van de belastingdienst van bijvoorbeeld 30 jaar geleden zijn inmiddels vernietigd zo stelt de SVB en ook de Belastingdienst. Ik ga nu niet alle archieven opsommen die blijkbaar ook hun bewijsmateriaal hebben vernietigd waarmee elke AOW’er zou kunnen aantonen dat hij geld in het SVB laatje heeft betaald en zodoende recht heeft op een 100% AOW basis. Dit stel ik omdat de SVB namelijk zo bout stelde dat ik maar moest aantonen dat ik in 6 jaar niets zou hebben in betaald. En zodoende wil men mij om 12% korten. Het geld dat ik dus aan deze bank betaald heb zeggen zij nu hebben zij niet ontvangen en nu stellen zij dat ik in bewijsnood zit omdat ik geen bewijzen kan overleggen van mijn toenmalige werkgevers die het geld aan de fiscus hebben afgedragen. Dit is een lekkere bank,die SVB, ik heb nooit in al die jaren van hun een bankafschrift gekregen over de gestorte bedragen en nu stellen ze dat ik maar die bankafschrift moet laten zien. Deze bankiers zijn gewone dieven en omdat de Staat NL er zijn hand hun boven het hoofd houd heb ik de Staat wegens Staatsfraude aangeklaagd en heb ik ook al een rechterlijke procedure tegen de SVB opgestart.
  In de SVB kas zit gewoon te weinig geld en nu proberen bestuurders uit deze verrotte bestuurscultuur via deze kunstmatige pensioengaten minder uit te betalen dan men feitelijk verplicht is.

 4. 4

  #3: Warrig verhaal. Voor een AOW hoef je IIRC helemaal niets te betalen, je hoeft er alleen voor in nederland te verblijven (en ingeschreven te staan bij een nederlandse gemeente). Tenzij je moeilijke dingen doet als in het buitenland wonen en in nederland werken. Meer.

  Maar goed, het is altijd ontzettend popiejopie om te zeggen dat ‘ze’ dieven zijn.

 5. 5

  #4 “gronk”doe eerst maar beter je huiswerk over alle AOW kwesties . Even op internet wettelijke regelingen opzoeken betekend niet dat recht gedaan wordt. Ik zet niet voor niets mijn volledige naam erbij omdat ik weet waarover ik dit zogenaamde”warrige” verhaal heb opgeschreven en als je echte stuitende achtergronden wilt weten geef dan jouw echte naam op en stel goede vragen.