Kijk, dan heb je ze stil

Volkskrant-verslaggever Bert Wagendorp denkt dat Armstrong de Tour de France gaat verliezen. Want het is een Amerikaan. En Amerikanen, die bluffen. Die suffe Europeanen trappen daar nog in ook:

Dat gedoe met die Sheryl Crow, ook zoiets. De jongens en meisjes van de Tourmedia zijn diep onder de indruk van het zangeresje; gisteren was ze weer de hele tijd in beeld. De glamourrelatie verleent Lance ook in het peloton veel aanzien. Volgens mij zijn er coureurs die vinden dat je iemand met zo’n beroemde en supermooie vriendin niet eens mág aanvallen. Doe toch niet zo provinciaals, jongens. Moet je dat gebit zien! Je zou zweren dat Lance de dochter van Joop Zoetemelk aan de haak heeft geslagen. Daar was ze echt geen miss Nederland mee geworden hoor, zoals mevrouw Boogerd

 1. 1

  Wat doet die Sheryl in dat verhaal ? En een bek opendoen tegen een Amerikaan is even wat anders dan je helemaal doodfietsen. Dit is weer zo typisch Volkskrant…

 2. 2

  De Volkskrant zuigt, maar Trouw had gister een column van ene meneer Boevink waarin hij maar liefst 11 keer ‘ik haat Armstrong’ had neergepend.

 3. 6

  En dàt drankje, dat doet me denken aan, ja, ehm mmmm mmm mmmm mmmm …. he Carlos, hoe komen die kraters op de maan zo mooi rond alsof alles loodrecht is ingeslagen ?

 4. 10

  nou … euh … als je alle spuiten dope legt op één rij die Lamstronk heeft geplakt, nou, dan hep je in één beweging een loodrechte inslag op de maan.
  met een Kriekse schuimslag die gotbetert een kraag op een verse Kriek doet blozen.
  damn, sjerril… toch schòòn tetten.
  Zullen we een polleke inzetten? 1 fles bubbels dat Sjerril en Lans het geen 2 jaar volhouden??

 5. 13

  Ik hoop dat Lance voor de 7e keer de tour gaat winnen.. altijd leuk om te zien hoe de europeanen ook op dit terrein worden afgetroefd :-)

 6. 14

  Lokale boer kweekt gevulde kapoen met truffel-ingewanden. Wint Tour op Eupo.
  Kip, zwemmend in cheape gesubsideerde Franse wijn -Cock au FIN.
  Armstrong zette voet op maan. En Hitler had er ook maar één…
  Godwins’ law: flesje bubbels dat ie het ni wint.

 7. 16

  Moet de eerste andere renner nog zien die zijn ploeg en zijn voorbereiding zo afstemt op één wedstrijd en die daarbij en passant ook nog de fietstechniek op de hak neemt door kleiner en vaker te trappen. Pas als er een andere renner komt met dezelfde focus en backup van sponsor en team zal er iets veranderen. En Sheryl, ach ja, je moet toch iets…

 8. 17

  De Armstrongs, de Schumachers… vrienden maken ze niet. Categorie afgunst.

  Hollanders spelen een verdienstelijk potje korfbal. Wellicht iets voor de volkskrant?

 9. 18

  Provinciaals is denken dat andere wielrenners bang zijn voor de vriendin van Lance, in plaats van inzien dat Lance simpelweg op dit moment de beste tourwielrenner is.

 10. 21

  Provinciaals vind ik ook reageren op een column van een provinciaal op een weblog. En dan ook nog een nick gebruiken als “Dreknek”. Dan ben je pas echt een provinciale boerenlul.

 11. 23

  en ik vind de vriendin van Armstrong niet knap maar eng. Zeker met die foute jaren 50 zonnebril bij de eerste etappe! Van de andere kant kan dat natuurlijk ook effect hebben op de andere rijders…

 12. 28

  Live dangerously, heb totaal geen verstand van sport en kijk niet verder dan mijn voet die vooraan staat, maar bubbels it shall be Crachàt :)