1. 1

  Okee, het was tegen “cultureel marxisme” en verder was het nodig voor de PR?

  Het nare is, op het tweede punt heeft hij gelijk, wat betreft het lezen van Breiviks manifest etc.

 2. 2

  Toch wel heftig dat iemand met droge ogen kan beweren dat het doden van zoveel (jonge) mensen gelegitimeerd wordt door het positioneren van de handeling als verdediging van het vaderland en “moral conscience”, zeg maar een soort crime passionel. Terrorisme kent dus rechtvaardiging. Interessant.

  Wat zou Sint Bernard daar van vinden?

  Volgens mij is de wet redelijk duidelijk dat dat niet mag, nooit mag. Het is aan de politiek en de staat om geweldhandelingen vast te leggen en uit te voeren, het geweldsmonopolie. Dat geeft ellende genoeg maar het is blijkbaar niet anders.

  De man zegt eigenlijk dat de wet niet deugt en dat eenieder die iets vindt dat mag propageren door er rücksichtslos op los te gaan moorden.

  Ik begin aan het verstand van de komende generaties te twijfelen.
  Is er wellicht iets mis met de voeding?

 3. 3

  “Terrorisme kent dus rechtvaardiging.”

  Tja dat is een beetje de definitie die we er de laatste tien jaar aan gegeven hebben. Als je een geweldsmisdrijf uitvoert (of tegenwoordig ook: er over nadenkt), zonder daarbij persoonlijk gewin na te streven is het terrorisme.

 4. 5

  Links doet constant aan het verdedigen van islamitisch en extreem-links terrorisme en het verzinnen van excuusjes om de daden van dat soort terroristen goed te praten. HYPOCRIET Links Sargasso heeft dus absoluut geen recht om Kevin Forts iets te verwijten.

 5. 7

  Nee hoor, daarom noem ik Bernard ook. Terrorisme kent altijd rechtvaardiging. Terrorisme vindt plaats door mensen die de wet niet accepteren of zich superieur aan die wet wanen (overheidsinstanties inclusief).

  Het gekke is, dat ik dat inderdaad soms kan accepteren en rechtvaardigen. Neem bv de strijd tegen apartheid en zo nog wat voorbeelden. Maar laten we niet te zeer op de voorbeelden richten waar we wellicht sympathie voor op zouden kunnen brengen, laten we kijken waarom de apologie niet werkt voor Breivik.

  En dan met name het argument van de de morele superioriteit.

 6. 8

  Temeer daar de VS al sinds mensenheugenis wordt uitgebuit door de moslims en de vader van Kevin en diens 2 kinderen onlangs om het leven gekomen zijn door een islamitische bom.

 7. 9

  “Links doet constant aan het verdedigen van islamitisch en extreem-links terrorisme”
  Zeg ray, doe eens een link geven naar een bron waaruit duidelijk blijkt dat ‘links’ constant islam- en links-terrorisme verdedigd!

  Of was je alleen maar je ongenuanceerde onderbuikbagger aan het schijten? In dat geval adviseer ik je dat te doen op de volgende sites:
  http://bit.ly/zgSlJ2 of http://bit.ly/I957VS
  Dank

 8. 10

  Ik blijf met een vraag zitten: wie is eigenlijk Kevin Forts, en waarom is wat hij zegt van belang?

  Natuurlijk lopen er op de wereld zeer vele volidioten rond die dit soort praatjes uitslaan. Zoals ook Ray, hierboven. Moeten we die echt allemaal uitgebreid aandacht geven?

 9. 20

  Ah kijk, de vrolijkke noot laat ook weer van zich horen.
  Ik raad de lezer aan,vooral niet serieus nemen, even te lachen en doorgaan naar de volgende reactie.
  Uit zijn reactie blijkt dat het punt dat hij voor rede vatbaar was verleden tijd is,als hij dat al ooit was.

 10. 22

  Jammer he, hoe sneu de reacties ook waren, ik heb liever dat ze online blijven staan.

  Laat maar zien dat er ook in NL Breivikjes rondlopen. Op deze manier met censuur gaan weinig mensen kennis nemen van het probleem.

 11. 23

  Ik ben daar niet zo zeker van dat dat een goede zaak zou zijn. Zo’n zootje idioten kan ook elkaar enorm gaan zitten opfokken. Zie de hersenloze roze hordes van GeenStijl…

 12. 24

  Niet alleen dat maar ze hebben “LINKS!!! RAAH!” ook al de schuld gegeven. Omdat wij niet luisteren naar wat zij zeggen verdienen we niet beter en moet het maar zo. Met luisteren zeggen ze dat ze het “alleen maar willen zeggen” maar als je neit doet wat zij zeggen dan vinden ze dat ook al “niet luisteren!”.

  Kijk maar naar Holman die hetzelfde zegt, en Brejvik deed exact hetzelfde in de rechtzaal “Voel me gevangen omdat niemand luistert naar wat ik zeg! Het mag neit gezegd worden!” slachtoffer gekanker. Valt het je trouwens ook op dat hij het excecuties noemt in dat filmpje. Dit is gewoon de volgende stap in het klaarstomen voor het goedpraten van dit. In Nederland zitten we nog een stapje terug, maar straks gaat Holman ook gewoon zeggen “Ja het is jullie eigen schuld hadden jullie maar moeten luisteren!”. Ze werken er al naar toe.

 13. 25

  Niemand die dat doet, maar dit is weer precies het “NIEMAND LUISTER NAAR MIJ BOEHOE!” principe. We verdedigen helemaal niks, maar we willen weten WAAROM! Ook vinden de meeste mensen, LINKS EN RECHTS! (wat haat ik het om zo gepolariseerd te denken maar met dit soort mensen als hierboven moet je wel), dat je niet een onschuldige de schuld kunt geven van wat een idioot doet. Een moslim terrorist moet je aanpakken, maar je moslim buurman die gewoon naar een Moskee gaat en er niks mee nodig heeft kan dat niet helpen.

 14. 26

  WoW, die tweede link is gewoon eng, als dat de Niehielist is die ik denk dat het is, ga ik hem toch even met andere ogen bekijken. Ik hoop het niet want anders reageer ik niet meer op die idioot weer.

 15. 27

  Weet je niet dan dat de aanslag van Breivik de schuld is van de islam dan?

  “Iemand die weerloze kinderen zomaar doodschiet, is niet zomaar een psychopaat, maar ook nog een door politieke islam geïslamiseerde psychopaat. Hij was geobsedeerd en bezeten door de politieke islam.”
  -Aldus Elsevier columnist Afshin Ellian

 16. 31

  Volgens mij zit er een steekje los bij Breivik,hoe kan hij nou tijdens zijn daad slachtoffers uitkiezen die rechts uitzagen ,weer zo’n schyzotype idee.Wat zou een rechtse op een kamp van Noorse arbeiderspartij zoeken.Hier bewijst Breivik zijn pschysche dat hij niet kan herrineren.Iemand die toerekeningsvatbaar is weet duidelijk wat hij doet deze psychisch gestoorde heeft uit wanhoop gehandeld,en onschuldige slachtoffers gemaakt,niemand verdient de dood en ook geen journalisten wat volgens hem belevingswereld wel verdient,nu komt de aap langzamerhand uit de mouw.Hoe meer Breivik praat meer de rechtbank over zijn Psychische gesteldheid komt te weten,vandaar ook de rapporten hierover niet vandaag maar woensdag behandeld gaan worden.Mensen let maar op hij gaat in Noorwegen Tbs krijgen.

 17. 32

  Ray is alleen maar zichzelf aan het goedpraten.

  Het positieve daar aan is, dat hij blijkbaar nog wel een beetje geweten heeft. Als hij helemaal geen geweten had, had hij dat goedpraten van zijn eigen uitspraken niet nodig.