1. 8

  Dat was geheel geen discussie irri, maar wat je zegt..ik be-hoef ook niet nog een keer te boxen tegen nikswetende niksdoende voor de trein liggende dumbo’s.

  Kernenergie in de boomblaadjes (chlorophyl) , laat ze het maar niet horen, kappen ze alle bomen om.

 2. 11

  Nou ik heb anders zitten smullen!

  Nieuwe inzichten! Intelligent en fel gevoerd debat!

  Non den dju! Wat zijn wij toch slim en wat is iedereen toch dom en als iedereen het nou net zo eens is als wij nou dan zijn we er wel!

  Jaa!

  Ja!

  Jaaaaa!

  Ha ja!

  Ja!!

  Ik smeer nog wat fecaliën op de bovenlip. mmmmmhhhh…

 3. 12

  Klap..nieuw, hoezo, alles is gezegd en herhaald en herhaald en herhaald, alsmede uw comment..u smeert poep maar is poep, wel lastig smeren dan..vestzak broekzak met reukende vingers.

 4. 13

  Hmm, zo te zien is er geen woord gerept over P&T (partitioning and transmutation). Da’s pas een mooi onderwerp aangaande kernenergie en kernfysica jammer jammer…

 5. 14

  Technologische oplossingen zijn altijd aantrekkelijker dan harde keuzes. Recyclen van radioactief afval klinkt goed, maar het duurt nog heel lang voordat we zeker weten of het wel gaat lukken. Voorlopig werkt het alleen nog in het laboratorium. De keuze voor de term transmutation, de nooit verwezenlijkte droom van de alchemist om goud te maken uit lood en ijzer, lijkt me veelzeggend.