1. 5

    Als Terror Jaap denkt dat hij Terror heeft laten zien en daarmee kan winnen, dan wil Mighty Mark ook wel eens mee doen. De vorige keer wilde ik ook mee doen, maar misschien dat deze Millionair nu wel oud genoeg is!

    Waar kan ik me inschrijven?

  2. 6

    ik zou het zo een ontzettende grote uitdaging,om mee te doen.
    een jaar gelden zou ik het nooit van zijn leven gedaan hebben om mee te doen,of tot een half jaar geleden niet eens.maar ben 3 dec 2007 opgenomen,om een maagbypass operatie te ondergaan,was een zware operatie,zou kunnen overlijden,maar deed ik het niet zou ik ook ernstig ziek kunnen worden,ik had overgewicht,woog 128 kilo.en ben nu bijna 50 kilo afgevallen.en ben zekerder geworden,heb een echte glimlach gekregen,dus ja dit lijkt mij helemaal te gek.keek iedere dag naar de kooi,mis het enorm nu.en wat is nou niet geweldig om er zelf in te zitten……