No jailtime for Jacko!

Via de CNN-Breaking news service kwam zojuist het bericht dat de jury in het pedo-proces van Michael Jackson tot een uitspraak is gekomen. De uitspraak wordt verwacht om 22:45.
Zou de jury de verleiding kunnen weerstaan om geschiedenis te schrijven en Wacko Jacko naar huis sturen? Of is het “bye-bye Bubbles”?
Hoe dan ook, het is een Thriller!
(Dump uw Seth-berichten in de comments)

Update 23:15: Jackson kan terug naar Neverland! Hij is niet schuldig aan alle ten laste gelegde feiten (een stuk of tien). Euh! Eh! Oew!

Citaat uit de comments: Als Michael zwart was geweest was het een enkeltje sing sing geworden. (Anguilla)

 1. 3

  En ik blijf me verbazen dat dit wereldnieuws is. Ga naar een willekeurige newssite in de VS en het staat breeduit op de eerste plaats. Zelfs BBC news heeft het.
  Zucht.

 2. 6

  @MMaas: Alas, you have discovered my true identity…

  Ik spoedde me net naar de compu om een bericht te typen: “Nog 15 minuten tot de uitspraak in de Wacko zaak en dan kan Sargasso zichzelf complimenteren geen enkele aandacht aan deze zaak te hebben besteed.”

 3. 24

  En terwijl Bill O’Reilly van FoxNews ook aangeeft dat het de moeder van het slachtoffertje is die tot de vrijspraak van Wacko Jacko heeft geleid, heeft Cal Thomas een nieuwe reden gevonden om illegale immigranten het land uit te schoppen:

  If the Bush administration needs any more reasons to close, or at least control the borders, here is one that should get their attention.

  There’s a new strain of tuberculosis that has shown up in southern California among what the politically correct call the “foreign born” population. Yes, you heard right. I said tuberculosis, which was virtually wiped out in this country decades ago.

  Granich tries to keep from offending by not labeling the “foreign born” TB carriers “illegal immigrants,” but what else could they be? Most are from Mexico and most lived in this country less than five years when they were diagnosed.

  Precies: we weten niet zeker dat het illegale immigranten zijn, maar ‘what else could they be’. Sluiten die grenzen! Misschien kan Wilders deze man inhuren voor zijn campagneteam. Ik durf te wedden dat ome Cal staat te trappelen om dit overzeese Sodom en Gomorra eens flink aan te pakken.

 4. 25

  Rassenjustitie! Als Michael zwart was geweest was het een enkeltje sing sing geworden. Nu kan de wereld hem gelukkig verder zien morphen tot een kruising tussen Els Borst en een gemiddelde figurant uit planet of the apes. Michael 4ever!!!

 5. 26

  Gisteravond een interessant persbijeenkomst gezien met alle juryleden. Twee dingen had ik niet verwacht. Tijdens de zitting had ieder een groepstaak, die tekent dit aan, een ander houdt de onderdelen en de tijd in de gaten enz. En in de persmeeting was men timide en bijna overvoorzichtig met zijn/haar uitspraken. Niemand nam het initiatief om alles eens duidelijk uit te leggen. En dan nog de suggestieve headline op TV: Jackson cleared by jury of 8 women and 4 men.

 6. 29

  @DP #22. Niet precies dat. De jury heeft weinig aandacht besteed aan de verdediging. Het bewijsmateriaal van de aanklagers werd echter supernauwkeurig gewogen. Dat is wel een echt verschil geweest.

 7. 30

  So on a scale of 1 to 10……how old is Michael Jacksons new boyfriend?

  btw, “Seth-berichten”? Is MMaas een fan van Slate?

 8. 33

  CNN had volgens mij op een andere uitkomst gerekend. Tijdens de eerste minuten van de uitspraak trok in de newsticker nog de kop “Jury finds Jackson guilty on all charges” voorbij…