1. 1

  van Baalen is echt te voorspelbaar. Gelukkig is ie naar Israel en niet ergens waar hij politieke schade zou kunnen aanrichten. Wat mij betreft mogen ze die gast verder alleen naar de VS sturen, kan ie ook Bush’ kont likken. Voor andere bestemmingen is hij absoluut ongeschikt. Hoe is die man buitenlandspecialist geworden?

 2. 2

  Ik heb ze uitgelegd dat in de Nederlandse politiek met name ter linkerzijde de sympathie voor Israël vermindert. De Israëli’s zouden er bijvoorbeeld goed aan doen het contact met de PvdA te onderhouden.

  Paarse bruggenbouwer… ;-)

 3. 5

  En ik heb ze aangeraden voor een acceptabele oplossing niet te vertrouwen op de EU. Die is het namelijk fundamenteel met zichzelf oneens. Ze kunnen zich beter direct op de hoofdsteden richten.’

  Heh? Wat? Welke hoofdsteden? En zijn die het dan fundamenteel met elkaar eens dan?

  Kan Van Baalen niet gewoon zijn bek houden in plaat svan ons land voor schut te zetten en de VN het werk laten doen?

 4. 7

  Misschien kunnen we Van Baalen ook even naar Italië sturen om daar de afhandeling van het omkopingsschandaal alsnog in goede banen te leiden.

 5. 8

  Van Baalen als minister van buitenlandse zaken, immers er is een recht verband tussen de kwaliteit van een kabinet en de kwaliteit van de minister van buitenlandse zaken