1. 6

  Aha, dat wist ik niet Bismarck. Maar het eind is zoek, dat dát maar duidelijk is dat het eind zoek is. Inlevereninleveren, steeds een treetje lager met privacy en vrije meningsuiting en we slikken het allemaal maar voor zoete koek. Tot we állemaal braaf in ganzenpas over straat moeten gaan lopen (want daar gaan we uiteindelijk naar toe). Jazeker. Tot we allemaal knipmessend aan een leiband lopen. Doorlopendoorlopen koppen dicht. Ja nee, doe d’r maar weer schampertjes over, maar niemand schijnt het te willen beseffen. Niemand maar dan ook niemand steekt meer een vinger op. Tis een grof schandaal en dat is het. En dat moet maar eens afgelopen zijn. Je zou ze toch allemaal een doodschop geven alsjeblieft schei uit en smeer het maar in je haar.

  Maar ze motte wel uitkijke.

  AAN MIJN PIK KOMP OOK EEN EIND

 2. 7

  @6: Het is zeker niet mijn bedoeling er schampertjes over te doen. Het is dat ik veel te pacifistisch ben, anders waren er al lang spoorwegen opgeblazen.

 3. 8

  De ware ”pacifist” bestaat dus niet (omdat je in ’t heufd dingen wil opblazen en vast ook wel eens kelen wil doorsnijden). Dat je dan onder de juiste omstandigheden?…precies…komt dan vanzelf wel aan de oppervlakte. Jawel.

  Hè hè…hebben we vanavond tóch weer een noot gekraakt.

 4. 14

  Dooddoener, de gemiddelde Nederlander acht zichzelf niet eens in staat om een konijntje de nek om te draaien. Maar of dat de definitie van een pacifist mag wezen?

 5. 25

  :)..maar on topic..ooit..ooit..stand ik naast een piano en camera ..te zingen met een klein groepje medejaargenoten (pakweg 10 jaar oud)..”de politie is mijn beste kameraad en weet op alle dingn raad..ofzo..” en eigenlijk denk ik nog zo…it’s a tough job weetjedat…zonder enig toezicht wordt het rap een chaos.

 6. 29

  Natuurlijk is de politie aanklagen, beledigen. Als politie sta je natuurlijk aan de goede kant van de streep, als dat in twijfel getrokken wordt door een aanklacht, is dat regelrecht een belediging van HET gezag. En corruptie is volgens de wet, alleen directe omkoping. Alle andere vormen van wat wij als normale mensen onder corruptie verstaan vallen daar buiten. De boel bedriegen, vervalsen e.d., bewijs materiaal doen verdwijnen, eenzijdig onderzoek doen, is volgens de wet dus geen corruptie. Als je daar over gaat klagen, dan wordt je volgens gewoon ouderwetse alledaagse machtprincipes buiten spel gezet. Wat denk je wel niet! Ze doen dat soort dingen wel allemaal voor ons hoor, Het Algemeen Belang, en een beetje omdat ze er betere carrière vooruitzichten mee krijgen, maar dat is niet officieel en wat afreageren natuurlijk. Allemaal heel solide en legitiem natuurlijk! Corruptie, bah!