1. 1

  Nieuw ontworpen model wordt door Amerikaans leger getraind in wulpse bewegingen om gevangen terroristen in Guatanomo bay en Abu Graib nog meer onder druk te zetten.
  Ze krijgen de keuze tussen 1 maagd nu direct of 72 later (maar misschien toch niet).

 2. 5

  Veertienjarige figurante Kimberly overlegt met het vuurpeloton over de procedure voor degenen die zakken voor het resocialisatie-examen.

 3. 42

  Pelotonscommandant terug in Nederland na fataal verlopen orgie in officers mess. ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog!’

 4. 43

  Lichting mannen die in hun jeugd voornamelijk seksuele ervaringen dmv een computerscherm beleefden, ressorteert na het insluiten van levend vrouwvlees tot het compulsief schieten van foto’s.

 5. 45

  “Amerikaanse soldaten bewonderen het nieuwe prototype gevechtssoldaat BIMBO314, dat vanaf 2014 in de strijd tegen het islamitisch terrorisme zal worden ingezet.”

 6. 54

  (…nalatenschap? Met de nu al wereldvermaarde ‘Lubbers-methode’ heeft de UNHCR een unieke tool in handen om massale vluchtelingenstromen op te vangen bij in bliksemsnel opgezette tentenkampen… “De harde feiten? Dit neemt aanzienlijk minder tijd in beslag, elimineert logistieke beslommeringen en is bovendien makkelijk te verplaatsen”, somt de woordvoerder op….)