1. 3

  Niet mee eens @Bismarck, ik keek en kijk weleens als ik niet kan slapen. Overigens de engelse Al Jazera is onafhakelijker dan menig westers tv station, kent u dat?

 2. 4

  @3: Nee, ik ben cultureel armoedig aangelegd. Ik kijk eigenlijk zelden naar andere zenders dan Nick/TMF, EEN, Canvas en Ned2/3. Maar u (mag jij echt niet?) verstaat ook Hebreews begrijp ik?

 3. 5

  Nee, veel is in het engels en kijk niet vaak hoor slechts als er ‘iets is en ik de tijd heb. De discussies op tv zijn heel heftig zo ook in de Knesset. Daar is het in Den Haag als vergelijking een suffe bedoening bij.

  Sorry bout de U, streng opgevoed en als ik niet even niet oplet komt die vorm weer terug.

 4. 6

  @5: Voor mij is het een teken van aanstormende ouderdom, mensen die u tegen me zeggen. Studenten ook, met hun meneer en u. Zie ik er zo oud uit? Dat doet pijn hoor!

  Ik ken me voorstellen dat de Knesset meer vuurwerk is. De populatie in Israel is in bepaalde zin ook heel wat diverser dan die van hier (daar hebben ze pas echt een heel hoog percentage 1e, 2e en 3e generatie immigranten).