1. 7

  Als er een andere vrije browser engine met vergelijkbare rijpheid was zou het inderdaad evangelisatie zijn.

  Wat voor informatie spelen jullie eigenlijk door naar sitemeter? Ik heb hem hier in dns genullzoned, maar dat gaat niet helpen als jullie blogrommel op eigen houtje info door stuurt.

 2. 9

  Waarom zou ik op een andere browser moeten overstappen wanneer jullie je pagina niet goed op orde kunnen krijgen? (Nou gebruik ik al firefox, daar niet van, maar toch)

 3. 10

  @9: Gezien de historische toegevendheid van html parsers zou je geen foutafhandeling verwachtten die ervoor zorgt dat de pagina niet getoond wordt. Hoogstens een melding dat de scripts zijn uitgeschakeld. Dat gezegd serveert sargasso zijn pagina’s als xml (xhtml strict), en daar geldt: “Gaat het fout? Knallen we eruit!”

 4. 11

  Mag ook Opera zijn hoor.

  @weerbarst: Net als alle tellers, ip-turven.

  @HvI: Dat klopt, dat is een bewuste keuze. Er is een rss feed speciaal voor de waan, maar daar zie ik net van dat die kapot is. Ga ik wat aan doen.

  @SenorSnor: Het is een probleem van sitemeter, niet van ons. We hebben het er dus af gegooid. Maar als de ene browser wel in staat is om dat probleem op te vangen en de andere niet, dan is het misschien een afweging, toch?

 5. 12

  Zijn wel momenten, meestal ’s avonds, dat ik ongewenst de mobile page krijg ipv de gewone, op m’n gewone browser op computer. Zowel in Ff als Safari.

 6. 22

  Godomme, stap toch meteen over op Opera, de enige browser die het probleem van de schaalbaarheid heeft opgelost (en dat ook zal blijven als ik de specs van CSS3 lees).

 7. 26

  Ken ’t niet. Loop voorbij aan dat soort kroegen, heb 0% interesse in de zoveelste would be rockabilly vetkuif of getatoeerde betty page lookalike die een ripoff van een ripoff willen postuleren als authentieke muziek, ’t is gewoon een trend en hij duurt nu al lang genoeg.

 8. 27

  “We’ve reached a point in our civilization where counterculture has mutated into a self-obsessed aesthetic vacuum.”

  Al zijn die Tarantino epigonen zelfs “geen counter”.