(ingezonden mededeling)

Veel mensen hebben een mening en weten niet dat ze die via het internet makkelijk over kunnen laten sluiten. Bij Sargasso.nl kunt u vrijwel vrijblijvend en praktisch kosteloos uw bestaande mening omzetten in een interessantere, interestloze en onderhoudsarme mening. We vroegen het enkele mensen op straat:

“Mijn mening oversluiten? Ik wist niet eens dat het kon. Ik roep al jaren dat het zo niet langer kan met de maatschappij, maar ik merk dat mijn oudtantes op verjaarsvisite toch minder ge

 1. 1

  Dankzij mijn nieuwe mening mag ik vandaag voor het eerst op weekendverlof!”
  “Sinds ik mijn mening liet oversluiten via sargasso.nl krijg ik regelmatig complimenten over mijn Dikkere Tieten.”

 2. 7

  @Crachat:
  Geert Wilders op tournee tegen de EU-Grondwet, die bij Dokkum wordt overvallen door man met ’n baard en ’n bijl. Vervolgens redt Geert zijn vege lijf door zich te beschermen met de EU-Grondwet boven zijn hoofd, net als Bonifatius zeg maar, maar dan met een happy end.

  http://www.nu.nl/news/492005/11/Wilders_op_tournee_tegen_Europese_Grondwet.html
  http://www.bonifatiusdokkum.nl/

  Maar gezien de hollandse overgevoeligheid op dit onderwerp en ik als tientjes-lid van de Linkse Kerk sowieso al fout ben in de Oorlog tegen Terreur, lijkt me dit toch niet zo’n goed plan. Voor je het weet wordt ik weer beschuldigd van “aanzetten tot” of “demoniseren van”. Terwijl Lieve Geertje juist zou moeten beseffen dat een Europese Grondwet juist een bescherming biedt tegen geweldadige radicalisering van onze samenleving.

 3. 14

  Ik heb de aanzet gegeven, ik laat een en ander aan de creativiteit van de kunstenaar over. Overigens is geen reden voor welgevormde vrouwenbillen nodig!

  They’re a justification in themselves

 4. 16

  @Crachat:
  De generaal en god laten vanuit de hemel een als powerbillen gevormde Peijnenburg koek boven de aarde bungelen en dat iedereen daar naar hapt.

  Of iets met sneeuw.

 5. 23

  Chere Crachat, Ik vrees dat je met al dat derrieresurfen niet meer aan tekenen toekomt.. ;-)

  Terwijl ik nu voor me zie hoe een met kroketten en trompetten en fluitjes begonnen gezellige Sargasso CNV-jongeren demonstratie in een grimmige Maagdenhuisbezetting dreigt om te slaan [meest voorkomende spandoek: “Wij willen billen!”]

 6. 25

  Peijnenburg is ontbijtkoek. Het laatste wapenfeit van Michels is het inspreken van de stem bij de reclame’s.

  Ook gezien, die tot vervelens toe herhaalde tv-reclame van Peijnenburg ontbijtkoek? Daarin wordt een baby van amper een paar maanden oud in z

 7. 26

  Er is ook nog een variant met een aantal mannen van een Afrikaanse stam die zo hoog hebben leren springen dankzij ontbijtkoekhappen (en een pigmee die er niet bij kan … hahaha. not).

  Maar ik heb het gevoel dat ik u vertraag met bijzaken. Ik zou kiezen voor een wit plaatje. Sneeuw. Beetje Malevicz…

 8. 28

  @Crachat
  Doe bij die billen een haringstaart ;-)
  Da’s een beter iets voor naar te happen, die koek… Da’s al reeds verzuurd.

 9. 29

  Even terug on-topic wil ik bij deze mijn waardering uitspreken voor het originele en vermakelijke stukje.
  Off topic voor de vrouwenbillen en de Peijnenburg-reclame.
  Mijn hond daarentegen heeft een compromis gevonden in het happen naar vrouwenbillen. Ook hij betreurt ondertussen het heengaan van Rinus.

 1. 38

  Bedankt Lilith, maar ik kom niet uit Nederland. Ik ben geboren op de Molukken, alwaar ze zeggen: Het is lekker rukken op de Molukken.

Reacties zijn uitgeschakeld