1. 3

  “3. -Gelijkheid voor alle rassen/religies/seksen ”

  Dat lijkt me in strijd met het programma van hun volksheld wat als voornaamste doel heeft van de grootste wereldreligies weg te zetten als minderwaardig.

 2. 5

  “Dutch Defence League is een sociale apolitieke beweging” lijkt me ook nogal haaks te staan op @7.
  Verder vraag ik me af hoe groot zo’n league is. Een tijdje terug was er ook die Aktiegroep Burgerbelangen Breda die over de zeik was omdat Paul de Leeuw iets getweet had. Bleek dat dat een eenmansgroep was, maar omdat het enige lid zich steeds als groep presenteerde, dachten een aantal media dat het nieuwswaardig was. Die DDL klinkt als niet meer dan een stuk of 10 mensen.

 3. 8

  godmejee, weer zo’n vrienden van Israël club. Is het tegenwoordig mode in nieuw PC Nederland om Likud-maatje te zijn, of trekken ze in Jeruzalem een subsidiepot open voor elke blöde Hollander die naar hun pijpen danst?

 4. 9

  @7: Alleen als hij zijn theevoorraad meeneemt voor op de brandstapel, want dat is het enige dat ze liever verbranden dan verkiezingsposters van Pechtold, want je weet:

  De missies van de Dutch Defence League:
  4. Opkomen voor de vrijheid van meningsuiting

 5. 13

  @4: De eerste Godwin dan maar weer: in nationaal-socialistische propaganda werd ook benadrukt dat het jodendom geen religie maar sekte is. Tsja. Wat #12 zegt dus.

 6. 15

  “8. -Hulp bieden aan mensen die lijden onder de terreur van de radicale islam.”

  Hup! Weg jullie. Gezellig op missie naar Afghanistan, Somalië, Iran en andere plaatsen in de wereld waar er daadwerkelijk mensen lijden onder de radicale islam. Veel plezier daar. Vraag de visa maar aan. Boek de tickets. En nou opzouten. Kssst.

 7. 18

  “een onbevattelijke gedaanteverwisseling heeft ondergaan met betrekking tot gebieden als tolerantie, veiligheid en vrijheid van meningsuiting?”

  Voor zulk taalgebruik is er maar 1 oplossing: uitzetting.

 8. 19

  Uit de reactie op te maken zijn de meeste hier niet gecharmeerd van een initiatief tegen de radicale islam. Allerlei pretenties over een betere wereld en dan geen stelling willen nemen tegen een primitieve en gewelddadige ideologie. Vreemd.

 9. 20

  @19 Ik wil gewoonweg geen 1 miljard mensen generaliseren en demoniseren. Want dat is wat er gebeurd. Enige nuance is aanhangers van de PVV vreemd. En daarom valt er geen fatsoenlijke discussie te voeren. Feiten zijn irrelevant in de gehele discussies.

 10. 22

  @Anton
  Ik wil best stelling nemen tegen een gewelddadige ideologie. Maar dan bevind ik mij deze dagen in de nabijheid van onvoorstelbaar domme tokkies. En het is van hen dat ik afstand neem.

 11. 23

  @Anton, elk initiatief tegen een radicale beweging heeft mijn steun. Maar alleen als die beweging ook daadwerkelijk gericht is op de radicalen in kwestie en geen fantoomvijand tracht te bestrijden.

 12. 25

  @19 Door prutsers als Wilders en zijn eencellige aanhangers wordt de ontkerkelijking van de islamieten in Nederland (en de wereld for that matter) al decennia vertraagd. Bedankt domme schijtlul.

 13. 27

  Toch is het opmerkelijk dat de DDL een verschil maakt tussen de religie islam en de ideologie van de radicale islam. Dat onderscheid is vast niet goedgekeurd door Geert Wilders…

 14. 28

  Hahahaha, daar hebben we de spuit 11 van de moslims die zijn blanke radicale niet-islamitische “imam” steunt, ook weer. (Heb het over één van de eerdere posts.)

  Ik ben ook tegen radicale moslims, maar daar heeft je blanke radicale niet-islamitische “imam” het niet over. Die heeft het over (zijn) “ideologie” Islam (dus ALLE moslims).

  Als blanke niet-islamitische Nederlander distantieer ik mij absoluut van de PVV.

  Xmr

  ps. boodschap van mijn islamitische vrienden:
  zij distantiëren zich van radicale
  moslims en van de radicale PVV,
  een partij die hen discrimineert op basis
  van hun geloof.

 15. 29

  Wat IPM zegt. Irritant dom devoluerend & ophitsend kankerlijertje.

  Ik zal eens een dag lang 1 meter voor je neus lopen en in je gezicht schreeuwen. Omdat ik me verzet tegen je domme ideologie.

  Kijken wat je dan doet.

 16. 30

  Ja ik dacht: “laat ik de beleefdheid eens naast me neer leggen en gebruik maken van mijn vrijheid van meningsuiting.” Dat lucht best op zo af en toe.

 17. 31

  Dat doe ik al een tijdje niet meer. Beleefd zijn.
  Net zo goed ONS recht.

  Schijnbaar denken 1.5 miljoen sociopaten dat op het internet de normale omgangsnormen niet gelden. In een RL-gesprek in m’n huiskamer had je er al 1 te pakken gehad met dat gedram, gezeur en gezuig.

  De echte staat van NL vind je in het Telegraaf reactiepaneel.