1. 3

  De reden is dat Sargasso het enige grote nederlandse weblog is dat NIET wordt onderhouden door een legioen van werklozen, maar juist door hard werkende mannen en vrouwen op respectabele posities in de maatschappij… We zijn dus ook wel eens ergens anders meebezig dan alleen maar onze niet-betalende lezers op ons bijna-niet-commerciële logje te becateren.

 2. 4

  Mark is ingehuurd voor de onderhandelingen bij de informatie. Carlos is samen met dat kamerlid gearresteerd bij die actie om die kernonderzeeer. MMaas is op rapportage is Oost Kenia. Grobbo is aan het onderhandelen met de New York Times over een vast contract. Paddy is verliefd. Brechtje zit vast in die trein van Gouda naar Den Haag. Olaf heeft de lotto gewonnen. En ik ben verkouden en moet desondanks plots echt werken.

 3. 9

  Wat Steeph zegt. Het is hard werken om de heren Bos, Rouvoet en Balky tot elkander te krijgen, maar je krijgt er een hoop voor terug. Zo wordt er veelvuldig behoorlijk gelachen om grapjes. Vandaag lachte zelfs iemand om een grapje dat een ander had gemaakt. We komen er wel.

  Het beste wat ik Sargasso kan bieden is (in het verlengde van dat papzakkonijn) plaatjes van de dikste kat ter wereld.

  [img]http://pictureserver.funnyjunk.com/pics2/fattest_cat.jpg[/img]

 4. 12

  Voor mijn gevoel komt de prins er in de tekening wat goed vanaf. Net alsof hij slachtoffer is geweest… Gewoon een fraudeur is het, een profitant van gemeenschapsgeld.

 5. 15

  Ikke niet. Je wil niet wéten hoe gruwelijk wreed dat familietje van Laken is, Bismarck.
  • De ouders van Laurent waren de facto al jaren uit elkaar toen Boudewijn erachterkwam dat er, in tegenstelling tot wat zijn Spaanse Tang hem altijd voorhield, géén hiernamaals was.
  • Boudewijn haatte Albert, vanwege diens ongristelijk, werelds en liederlijk gedrag.
  • Paola wàlgde/walgt van die achterlijke, zuipende en kille boeren van België.
  • Albert werd Albert II omdat kroonprins Filip niets anders dan te dom is om koning te zijn. Een retard.
  • Boudewijn heeft bewust de wet veranderd zodat Laurent géén koning kon worden. Naargelang de bron is hij nu van 7de tot 14de in lijn.
  • Omdat het kind Laurent zo gehaat werd in de toch al ijskoude Belgische aristocratie werd hij gedumpt in verschillende internaten, zodat hij eigenlijk als wees is opgegroeid. Of als publiekelijk ontkende zoon.

  En dit is enkel wat men officieel weet.
  Laurent is zonder meer opgegroeid in een bevroren hel, tenmidden van een vrij domme, bijzonder gevoelloze, aggressief arrogante familie, en daar alleen al om, zou men het Belgische koningsverhaal mogen afronden.
  Wiske met een knipoog, liefst.

 6. 16

  @15: Azo hij heeft een onplezante jeugd gehad. Dat is natuurlijk alleen aan koninklijke families voorbehouden.

  Die wet moet je trouwens niet te zwaar aan tillen, ik denk dat Laurent helemaal geen koning wil worden. Bovendien is het op zich een positieve wet (de discrimminatie in Belgie is ermee verminderd, al wordt er natuurlijk altijd nog gediscrimineerd, want jij kunt bijvoorbeeld geen koning worden).

  Hij overigens momenteel toch aardig gecompenseerd voor zijn jeugd: officiersbaantje is vastgelegd (met zekerheid van geen combat-verplichting), er zit nog een leuke jaarlijkse toelage/commissariaatje in en als meneer dan nog krap bij kas is, springt de werkgever bij. Verder kan hij doen wat hij leuk vindt. Er zijn wezen die er slechter vanaf komen.

 7. 17

  Toch ben ik ervan overtuigd -en dat kan liggen aan mijn empathisch vermogen- dat je jezelf niet in zijn plaats zou wensen. Growing up in public with your pants down. In België kan hij sowiso niets goed doen.
  Wat jij aan voordelen opnoemt is de normaalste zaak der weeld in het bourgeoismilieu, waar het dik loopt van de fils à papa’s.