Hoeveel moeten er nog gaan?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Nieuw nieuws van het zinloze front. Dit keer uit Nijkerkerveen, waar een paar gasten (genaamd Edward, Sjonnie en Wesley, een “welkome” afwisseling na al het gemohammed) ene Frank Hermsen dood hebben geschopt en geslagen. Nu ken ik de discotheek waar het gebeurde, ondergetekende heeft daar vroeger wel eens een avondje doorgebracht, en op het parkeerterrein waar het gebeurde zijn altijd mensen (er zit een friettent) en het is er erg overzichtelijk.

Dit is dus waarschijnlijk niet alleen een kwestie van zinloos geweld, maar ook van zinloos toekijken hoe iemand dood wordt geschopt…

Bronnen: Volkomenkut en nu.nl

Reacties (1)

#1 sider_out

>waar een paar gasten (genaamd Edward, Sjonnie en Wesley, een “welkome” afwisseling na al het gemohammed)

ze hadden de 4e naam een marokkaan maar niet op t nieuws gezet. dit komt van gs;

Op maandag 22 november 2004 20:38 schreef StreetRacer_84 het volgende:
Mn moeder is vanmiddag gebeld door een vriendin van haar die het hele drama zag gebeuren….
Ze zat in haar auto te wachten op haar dochter die ze kwam ophalen.
Volgens haar stond Frank bij de inrit bij Starlight waar hij bijna door een taxi,die achteruit reed, werd aangereden, hij sloeg op de kofferbak om de chauffeur te laten weten dat hij daar stond. Toen stapten de 4 jongens uit en gaf 1 van hen Frank een stomp op z’n hoofd. Ze stapten weer in de taxi en reden naar Barneveld. Toen ze wegreden zakte Frank in elkaar en bleef op de grond liggen. Die ene klap had blijkbaar zijn schedel gebroken.
Het is natuurlijk te triest wat er gebeurd is, maar helemaal omdat er 1 van de verdachten (voor zover mij bekend) een paar jaar bij mij in de klas heeft gezeten !!
Is een normale jongen van Molukse afkomst waar ik nooit problemen mee heb gehad of over verkeerde dingen over heb gehoord…