1. 1

  Ik mis in de zo door mij gewaardeerde VPRO (is er iets anders?..nee slechts Sargasso)..de salarissen van b.v Unesco, KIT, SNV, Mundial Productions (wil niet), Rode Kruis. Ik hoef niet opgevoed , verblind, gekneed ..ik kan mijn eigen mening vormen en getal met honderd nullen doen ;)

 2. 2

  Voor ik de dis opdien..het ontbreken van bovenstaande data (er zijn er meer daaromtrent) is de druppel van velen, die zijn niet gek. Alsof de meute niet kan nadenken/nuanceren..dus doen we het op zijn oldskool oost-europa…NOT.

  Tijdje geleden heb ik een stofdoek met argumenten erop in envelop gestuurd naar de VPRO..niets van vernomen:)

  Zelf heb ik paar maanden geleden besloten vanaf nu het aan de deur gerinkel met geldbus..alleen Het Leger des Heils te steunen..die rokken.

 3. 5

  Zorg is toch speerpunt van de PVV? Valt best wat geld te besparen, lijkt zo, dus lijkt me tijd voor een motie in de kamer.
  Ben alleen bang dat ze geen Zembla kijken.

 4. 7

  @5

  We hebben 2000 bestuurders die meer dan Rutte verdienen.
  Als die gemiddeld een ton extra verdwijnen (wat ik betwijfel na het zien van de uitzending: met merendeel zit er net een 10 a 20.000 boven) dan zijn de extra kosten:
  100.000 * 2.000 = 200.000.000 ofwel 200 miljoen euro.

  Daarnaast zitten ze niet allemaal in de zorg, dus zeg dat het 50 miljoen is.
  Zet niet echt zoden aan de dijk, gezien de hoeveelheid geld die omgaat in de zorg.

  En dan nog iets; volgens mij zijn zorgverzekeraars private ondernemingen, waarbij mensen kunnen overstappen als ze ontevreden zijn. Je kan je dus afvragen of ze uberhaupt onder de publieke bestuurders moeten vallen.

 5. 8

  volgens mij zijn zorgverzekeraars private ondernemingen

  Nee, wat met zn vieren hebben ze wel een wettelijk afgedwongen monopolie. Verzekerd moet je zijn.

 6. 10

  @8

  Dan kunnen het nog steeds private ondernemingen zijn. :-)

  Zijn er nog drempels die andere verzekeraars toegang tot de markt belemmeren? Zo niet, zit ik te wachten op de andere concurrenten die binnenkomen.