1. 1

  Tis maar net waar je kijkt poster. Op mijn dagelijkse virtuele wandel bezoek ik o.a. een bijzondere man die werkt in Casey (die van het stiekeme weedhokje) . Ik zag hem ooit bij toeval viool spelen op een webcam in de kou (die verstilde snaren, klonk voor geen meter) voor de verjaardag van zijn dochter. We werden soort van pall’s.

  Momenteel -6 Celcius aldaar..blizzard zei hij.. Antarctica is qua oppervlakte te groot om van een trend te spreken van data irgendwo, toch?

 2. 4

  Dat was zo’n bijzonder moment…webcam.,.sneeuw wind..zuidpool..man komt aangelopen (toeval dat ik dat zag)…zet bord neer met tekst “happy birtday”..pakt viool uit,trekt jas uit..en gaat onder deze bittere condities “happy birthday to U” spelen…knikt naar de cam..glimlach..zwaait..pakt viool in, trek dikke jas aan en verdwijnt in de sneeuw.

  Toen ik dat zag liepen de tranen over m’n wangen..zo ontroerend.

  Ik zal dat nooit vergeten..liefde van hot (zeg maar cold) naar her.

 3. 6

  Nee Mescaline, hij woonde in Adelaide (australia). Het bijzondere van deze, alsmede andere grote steden in Australie is dat de grens tot hier en niet verder messcherp is.

  Loop je in een drukke winkelstraat stap je nietsvermoedend ineens in de ruige natuur (vol dronken abboriginals , wel even wennen..iets met een missing gen blijkt)

 4. 7

  Ik ken er 2 (exUKconvicts) en die zijn bloedrealistisch + humor. Soort zuidelijk temperament wat Cico op zijn rare manier van vandaag probeerde te mengen in een discussiecultuur van rancune, bek houwe, afkatten en weet ik wat.