1. 5

  Het is nu eenmaal zo, kijk:

  # 20/03/2009: Adolf Hitler, Reichs, Berlin
  # 19/03/2009: PowNed is dé omroep, Eén land en één samenleving bestaat uit voor en tegen, arm en rijk, links en rechts, één land betekent geen polarisatie door links noch door rechts, Wageningen

  ’t zullen grapjassen zijn geweest, don’t shoot the messenger.

 2. 7

  Ik heb ook niet gezegd dat het ‘leuk’ was, deze post is hooguit bedoeld als aansporing voor de webmaster aldaar om misschien die site even te onderhouden.

 3. 10

  Superjan en dergelijke figuren die kinderachtige termen als ‘linksmensch’ gebruiken, dienen per direct een levenslange internetban te krijgen. Iemand die dergelijke termen in een dicussie gebruikt, neem ik per definitie niet meer serieus.

 4. 11

  Boterzacht verweer TvA #7. Als je de webmaster wilt “aansporen” doe je dat bij de webmaster en maak je daar geen bericht van op een andere plek.

  Heel insinuerend je ding.

 5. 13

  Alleen de TGM mag natuurlijk godwins maken als het linksmenschen betreft. Dat is wel zo gepast gezien het oorlogsverleden van het concern.

  Toch superjan?

 6. 17

  @nomen nescio dit heeft niks met godwins te maken trieste noob.

  @DavemasteR met je coole R de waarheid dat jij een tragisch menneke bent ja, dat zal wel pijn doen

  @JW wat moet jij nou?

 7. 20

  Een week zonder PVV, linksekerk, hitler, bruine hemden, Jullie(.)..moslimprobleemofniet..de zeepkist is smal geworden en helt.

  Laten we het eens over zeehondjes hebben ofzo..met humor.

 8. 22

  Beetje zuur, superjan. Mag hopen dat het gevoel voor humor doorspekt met zelfrelativerend vermogen op ratsoen zijn voor de programmering, dat in tegenstelling tot de pavlov reacties en doodsverwensingen. Die laatste bewaren voor internet is misschien wel verstandiger.

  Nouja, misschien dat Hans Teeuwen er nog wat van kan maken. En anders kan je altijd nog de stekker er uit trekken.

 9. 24

  Nobel initiatief trouwens hoor, die website. Maar hadden ze dat manifest niet beter kunnen laten schrijven door iemand die wel kan schrijven? Niet doorheen te komen.

 10. 25

  @nomen nescio ik hou er niet van om met nazi’s in verband gebracht te worden op zo’n manier. dus inderdaad zuur. dat klopt. het verbaast me wel dat jij niet eens weet wat een godwin is.

 11. 27

  Dat is erg typisch voor iemand die voor de Telegraaf werkt dan, niet van nazi’s houden. Lijkt me lastig voor je. Laatste keer dat ik op spitsnieuws keek stikte het er ook van de neonazi’s. De blood and honour symboliek vierde er hoogtij. Joris was zeker weer te druk met de genuanceerde meningen wegpoetsen?

  En verder begin je zelf over godwins in #6 om daarna te verklaren dat het er niets mee te maken heeft, en nu zou ik niet weten wat godwin’s stelling is? Getuigt niet echt van visie aan jouw kant nee.

  Tot slot ben jij degene die voor een organisatie werkt uitgebreid nazi verleden, en zijn het jouw collega’s Fleischbaum en Pritt Stift die alles wat anders denkt uit maken voor nazi’s. Maar jank lekker verder. Ik vermaak me prima met je naïviteit.

 12. 30

  “… ik hou er niet van om met nazi’s in verband gebracht te worden op zo’n manier. dus inderdaad zuur. dat klopt”. En gelijk heeft Superjan @25, dit zou ik ook niet pikken.

  Heeft Van Aalten de namen van PowNed en Hitler zelf op de lijst gezet?

 13. 33

  @18 en @19: “tjezus van Aalten moeten jullie het hebben van dit soort achterban… wat een tragisch brandhout zeg … kan me ineens goed voorstellen dat jullie slechts “enkele tientjes” per maand overhouden aan Sargasso”

  Tja, lijkt me inderdaad echt wat voor een copywriter als jij, een tragische spamhoer in dienst van tabaksfirma’s en farmaceutische bedrijven, om succes in de communicatie af te meten aan het geld dat je ermee verdient.

 14. 34

  @ultrabas lol

  @nomen nescio ik ben niet in dienst van de Telegraaf. Sterker nog ik ben niet in dienst van Powned. Maar dat weet je best.
  En als je mij een nazi wil noemen, kom dan gewoon eens langs. Ik weet zeker dat we er samen wel uitkomen.

 15. 35

  superjan, dat adhominempje was nog voor mijn eerste kopje koffie, vandaar. Maar het siert je dat je erom kunt lachen.

 16. 36

  @ultrabas… nou ja t klopt ook wel :-)

  lucky strike gedaan en drum en eehh philip Morris enz enz en ik ben idd een specialist in Farma dus ere wie ere toekomt.