1. 3

  You say potatoe, I say potatoe, you say tomato, I say tomato. Lood om oud ijzer. Van hetzelfde laken een pak. Ik zie eigenlijk niet zoveel verschil: neocons hebben 9/11 misbruikt om een oorlog te beginnen, en dit vind ik dus ook indirecte slachtoffers daarvan.

 2. 6

  Doet me denken aan de El-Al ramp in Amsterdam, toen de witte Nederlandse overheid en burgers zich ook geen reet interesseerden voor hun zwarte medemens en de nasleep. Weet niet of de neocons ook in nederland aan de macht waren/zijn.

 3. 7

  de bommen in Irak worden geloof ik vooral door radicale moslims en lokale tribale facties geplaatst geloof ik, maar ik kan me vergissen, soms zie ik door de bomen van joodse neocon complotten het bos niet helemaal meer.

 4. 11

  Ik ben altijd een strikt volger geweest van het dogma des libertaire socialisme, dus elke insinuatie van willkeur of wispelturigheid is slechts gebaseerd op malicieuze smaad.

  Is anglicisme trouwens niet een anglicisme?

 5. 13

  Je ziet het tegenwoordig overal: Witte Nederlanders, witte burgers. Het is simpelweg fout gebruik van de taal, dus zet ik de pet van de taalpolitie op. Die past ons immers allemaal!