het lieft zou ik ja-mits wiln zegn

Ah! het jaarlijks terugkerend lezerspost-fenomeen op Webwereld. De site plaatst ieder jaar een bloemlezing uit de mailtjes die het reactieblokje net niet haalden. Van dislektiese shcolieren en paranoïde werklozen tot flirtende bejaarden. Leukste reactie:

Hoi Maarten, Je lijkt me een hele leuke jonge man. Misschien een brutale vraag, maar is het mogelijk dat wij elkaar via MSN leren kennen? Misschien dat we eens een keer kunnen stappen, wat gaan eten en drinken of zo. Nou, ik hoor nog wel je, Maarten. Mail me terug!

Ja, kom op Maarten! Ze (of hij) kan in ieder geval spellen!

  1. 8

    Ach, wie is de echte maarten. Ik wist dat je dit log volgt, dus verkeerde ik in de veronderstelling dat het “de” Maarten was. Overigens, wie garandeert mij dat jij WEL de echte Maarten bent :-)

  2. 11

    Ik ben inderdaad een andere Maarten (ook wel eens postende als MRTN). Het zou mijns inziens ook veel handiger zijn als er gewoon maar 1 Maarten was, bij voorkeur ik uiteraard, om vergissingen tussen diverse Maarten’s te voorkomen ;)

    En nee, achternamen helpen niet, want de man van de schoonmaakster bij ons op de zaak heeft precies dezelfde de naam als ik! Schandalig zeg ik je!