1. 1

  Een prachtige vrouw die fantastische voorstellingen heeft voor een beter Amerika. Zij wil Amerika niet zien verloederen tot een socialistische heilstaat. Vergeet niet dat als je mensen teveel zaken uit handen neemt, ze behoorlijk lui kunnen worden.

 2. 4

  @1 Als Palin dat ook echt zou beogen, dan zou je nog een punt hebben. Maar niets is minder waar. In Palin’s Amerika ben je alleen vrij als je aan een bepaalde set normen voldoet en betekent ‘ondernemerszin’, ‘corporatisme’.

 3. 8

  Was me een kluif, maar en fin. Wat ik graag wil begrijpen is het gewicht wat gegeven wordt aan een uitspraak van een persoon om zoals nu daar een bericht van te maken.

  Zelf weeg ik het woord van iemand als de luchtstroom op me af komt. Subjectief, zeker, maar ik ben geen 100101010 maar ja/nee/mits. Onwelriekende luchten doen me niets en ook geen behoefte dat aan anderen mee te delen.

  Vederlicht politiek persoon met zwakke briesjes, mevrouw Pallin, de moeite niet waard om daarop te reageren.

  Maar nu doe ik het toch..damn.

 4. 9

  Ik zie parallellen met Nederland. De staat van het land wordt zo negatief mogelijk voorgesteld en dat is allemaal de schuld van links. Met de realiteit heeft het weinig van doen, meer met propaganda en inspelen op angst.

 5. 10

  Wat ik niet begrijp is dat niemand in de politiek de moeite neemt om te vertellen dat het bijna nergens zo goed gaat als hier. Unique selling point if ever I saw one.

 6. 12

  @10: ik denk dat ze bang zijn dat iedereen dan subiet naar Scandinavië verhuist, waar het immers nog net een beetje beter gaat dan hier.

  Of nou ja, iedereen; alleen de kansrijken natuurlijk, waardoor we (of beter gezegd: jullie) hier met alleen maar kneusjes achterblijven.