1. 1

  Ja, neem b.v. het bindende verhaal waarmee Edith Schippers voor het voetlicht treedt: Ik wil mensen voldoende ruimte geven om zelf keuzes te maken, ook ten aanzien van zijn of haar leefstijl. Mooi gesproken Edith meid en wapper nog eens met je haar. Zelfstandig wonende gehandicapten (met PGB) moeten inderdaad naar een instelling. Want dat zijn geen mensen…

  En nu Hooggeëerd publiek:

  Het bindende verhaal van Ivo Opstelten luidt als volgt:….
  Het bindende verhaal van Henk Kamp luidt als volgt:….
  Het bindende verhaal van Maxime Verhagen luidt als volgt:….
  Het bindende verhaal van Piet Hein Donner luidt als volgt:….
  Het bindende verhaal van Gerd Leers luidt als volgt:….

  T.a.v. de (sociale) huizenmarkt,(niet)werken, wonen, (niet duurzame) energie, (geen)zorg, (on)veiligheid & (geen)Privacy…balletje balletje het circus Rutte gaat beginnen.

  http://www.youtube.com/watch?v=V5mm2IgDWOw

 2. 2

  Het probleem is dat mensen het zo goed hebben, dat ze maar 1 enkel, klein probleem kunnen duiden. En dus krijg je partijen als de PVV (moslims) en de PvdD (paardenneuken). Die fucken met de zetel-aantallen, zodat een partij als de VVD nooit echt aan zijn liberale program toekomt.

  Dit land verkeert, als ik het goed heb in crisis godverdomme, maar het is net juni en ik kan nu al niemand meer bereiken op mijn werk – iedereen is op vakantie! In dit land denken mensen dat ze hard werken als ze dat 30 uur per week doen en ‘alleen maar’ vakantie hebben van juni tot september!

 3. 3

  De ‘ongetroffenheid’ zal vast niet lang duren. Niet met dit kabinet. Het gaat vroeg of laat mis. Liever vroeg dan laat, zou ik daar aan willen toevoegen.

 4. 4

  @2: Die fucken met de zetel-aantallen, zodat een partij als de VVD nooit echt aan zijn liberale program toekomt.

  Wat een onzin. Ik zie een VVD die in rap tempo hun natte dromen doordrukken. They’ve never had it better.

 5. 5

  @2 KJ

  Laat ik nu toch denken dat het liberale programma sinds de Jaren Tachtig continu op volle kracht wordt uitgevoerd met als culminatie 15 september 2008.

 6. 6

  Eigenlijk zegt Bas dat iedereen getroffen wordt door de bezuinigingen maar dat er geen onderlinge solidariteit is. Iedereen strijdt voor z’n eigen belangen maar er wordt niet samen gestreden. Samen met het besef dat sommige regelingen erg veel geld kosten leidt dit tot inertie.

  Je kan dan zeuren over de VVD, maar onder een Links kabinet was er wat meer belasting gekomen op dure villa’s en was er wat anders gesneden, maar het resultaat kan niet veel anders zijn geweest. Met of zonder visie op de Toekomst van Nederland. Ik kan me niet herinneren dat onder het vorige kabinet het onderwijs nu zoveel impulsen heeft gekregen; Plasterk heeft zich verre gehouden van onderwijs en ondanks zijn stoere columns in de Volkskrant op geen enkel vlak bijgedragen aan beter onderwijs. En heeft Maria van der Hoeven niet gepleit voor verlaging van de eisen toen bleek dat er te weinig studenten/scholieren slaagden voor een rekentoets?

  Alleen de bankiers hoor je niet klagen, die hebben Griekenland leningen tegen 15% rente en weten dat deze niet worden afgewaardeerd. En waar haal je zomaar 15% rendement vandaan?