1. 1

    Mag ik ff de om maar wat te noemen.. b.v. Sikbock/Bicat modes activeren..pechthold, Hahahaha…hij zuigt..klein grijs mannetje, blij dat we van hem af zijn in dit klompendorp.

    Die poster alleen al met die groene waas, hoe kunnen ze het verzinnen..D66 bobo’s zijn sukkels en hebben een niet onaardig gedachtengoed vertrapt….jammer maar helaas.

  2. 6

    @EVH: Inderdeed. Mijn mond viel toch wel wat open toen ik het op de de televee zag. Het cynisme van Heertje draafde door in een schoffering van de tegenover hem zittende Pechtold (als “ergste” van alle politic die bij DWHN te ‘gast’ zijn). Pechtold zit toch al in de hoek waar de klappen vallen, dus die zei maar niets?

  3. 10

    Die Heertje ratelt maar door. Ik vraag me af of hij zelf wel hoort wat hij zegt. Ik kan me voorstellen dat zo’n Pechtold denkt ‘laat maar ratelen’.