1. 1

  Geweldige reactie: Ja, als je constant bezig bent met harinkjes slachten, dan wil je op den duur wel eens iets groters !

 2. 2

  Het strafrechtelijk onderzoek wordt net als het eten van een harinkje : het staartje omhoog en bij de rest gewoon eten!

 3. 3

  Dit bericht heeft toch een hoog LPF gehalte. Zouden ze bij die Rotterdamse krant niet zichzelf hebben gedoodsbedreigd? Het is maar een gedachte? Ik tik wat ik denk.

 4. 5

  Iedereen wil nu natuurlijk weten welke bloemrijke woorden aan de zwakke broeders onder de haringverkopers gewijd zijn….

 5. 6

  Goeie timing om dit naar buiten te brengen, ze zullen inderdaad wel een flinke extra oplage laten drukken bij het AD.

  Volgens mij ben je al levensmoe als je die test gaat doen. Ik heb me dit jaar toch weer een paar smerige vissen opgediend zien worden. Maar gezien het allooi van sommige in haring bijklussende vrije jongens geloof ik best wel dat er wat dreigementen worden geuit-jes erbij?

  Tip: trek een zuurwerend schort aan als je een hournalist fileert.

 6. 7

  Deze doodsbedreiging komt vast van een oud-lezer van de Haagsche Courant of een van de andere regionale kranten die zijn opgeslokt door het AD wangedrocht.

  Na de oliebollentest, de koffietest en de plastisch chirurgen test is de maat vol. Genoeg testen op de voorpagina gehad ten koste van echt nieuws. Ik kan het me he-le-maal voorstellen, al heb ik zelf mijn abonnement gewoon opgezegd :)

 7. 10

  Ik denk dat de haringproever wel weet wie de brief heeft gestuurd. Hij heeft waarschijnlijk al iets van een doodsdreiging gemerkt toen hij de haring proefde.

 8. 11

  Rond pinksteren in Loenen. De visboer heeft net een hele rits klanten geholpen als ik verschijn. Het is warm. Hij veegt het zweet van zijn hoofd met een theedoek en vraagt wat ik wel hebben.

  Een haring aub.

  Hij legt de doek neer, pakt zonder zijn handen te wassen een haring en snijdt hem in stukjes.

  Laat maar zitten dus.