1. 13

  Man in haaienpak:
  “You don’t know it? Car-na-val. Everyone below the rivers in the Netherlands dresses up or binds a farmers-kiel around their neck and drinks alcohol for four days continuously.”

 2. 14

  Man op strand:
  “Kom maar uit het water, Pepe. Misschien moet het nog spectaculairder willen we Conjotenango echt op de kaart zetten als het alternatief voor het Dolfinarium Harderwijk”.

 3. 15

  “Al die kutkeien hier op dat strand! Daar komen de chickies in de Wicked Weasels niet op af en dus zitten wij hier naar een mongool in een half haaienpakkie te kijken. Tof hoor!”

 4. 17

  Wat een triest plaatje toch. Bewolking, keien, bakkebaardje, te kleine speeltjes, jerk in mensenhaaipak. Waar was dit ?

 5. 28

  “De Waddenzee is een zeer bijzonder gebied, met een uniek landschap en uitzonderlijk rijk aan natuur. In deze waddennatuur leven planten en dieren naast elkaar en van elkaar.”

 6. 29

  Eerste training vd Hoogenband met doorontwikkeld haaienpak […] had onverwacht neveneffect. Door de afgenomen weerstand en evenredig toegenomen snelheid miste VdH ongemerkt het eerste keerpunt en zette onwetend zijn training voort het Noordzeekanaal uit richting Noorwegen. Zijn repatriëring zal naar verwachten een dag of twee duren.

  PS: wegens het bijzonder-sub tropische klimaat boven de poolcirkel blaast de lokale bevolking graag een meloen op, voor het idee.

 7. 30

  1. Gevluchte terrorist betrapt bij aanlanding op toeristenstrand.
  2. GPS systeem veroorzaakt koersafwijking. CIA agent gestrand.
  3. Monarch van Monaco opnieuw betrapt met minnares door snuggere paparazzifotograaf.
  4. Ik zei het toch.. ik weet je altijd te vinden. De Chileen op onverwacht bezoek bij prinselijk paar.