1. 7

  Sweet dreams, Loupe. Zolang Het Volk zijn brood en spelen krijgt gebeurt d’r niets. ’t linkje van su is wel illustratief: als je voor een realistische benadering gaat, dan moet iedereen een stapje terug doen — ongelimiteerd consumeren is er niet meer bij. Denk eens aan al die gekrenkte ego’s die zichzelf realiseren dat *zij* dat bubbelbad niet meer zullen kunnen kopen. Of die SUV. Etc. De conservatieve fractie zal de ‘schuld’ daarvan probleemloos op het bordje van de liberalen en de groenen neerleggen.

 2. 8

  Boeh wat erg, een bonus.
  Straks komt nog in het nieuws dat er zelfs salarissen zijn betaald. Of nog erger, dat personeel hun baas aan hun contract heeft gehouden.
  Ow wacht, die bonus wacht al afgesproken in het contract ..

  Voorspelling: over 2009 zullen ook bonussen worden uitgekeerd.

 3. 9

  Kalief, kun je me uitleggen waarom paupers bij het minste of geringste lopen te gillen over ‘hun belastingcenten’, en ze geen probleem hebben met het betalen van idiote bonussen?

 4. 10

  Buiten europa is het heel normaal dat ook middle management uibetaald wordt in bonussen, en niet alleen de financiele sector. Alternatief is om totale inkomsten om te zetten in vast salaris, maar dat maakt de bedrijfsvoering zo duur