1. 2

  In Nicosia/Lefkosa staat al 34 jaar een muur om de Griekse Cippi’s van de Turkse te scheiden. Op het Roccasbastion http://www.nicolette.dk/cyprus/images/bb-roccas.jpg zit ik nog wel ’s een Effes te drinken. Links van het hek is de Turkse Republiek van Noord Cyprus en rechts zitten de Grieken. De muur op Cyprus heeft zijn nut bewezen. De Turkse Cippi’s willen dolgraag een LAT-relatie met de Grieken en de muur weg hebben…maar ja de Grieks-Cyprische regering wil niet.

 2. 6

  wooooo eerst stort je het land in puin en terwijl je erin zit om het op te lossen en je daar niks van aan het bakken bent, bouw je een grote muur in voor jezelf, op kosten van de Iraakse olieinkomsten, en daar ga je lekker achter zitten en kijken met je verrekijker met 2 spiegeltjes of het sektarische geweld nog steeds verder gaat met de bevolking uitroeien.
  Doet me denken aan een goede weblog:
  http://makeadesert.blogspot.com/

 3. 7

  @2: De oorzaak van die muur is toch anders wel een turkse invasie. Ook willen die turken niet zo zeer die muur weg, alswel profiteren van de EU, zonder daarvoor de consquenties te willen betalen. De huizen die ze van de grieken afgepakt hebbem willen ze niet teruggeven.

 4. 10

  Overigens hebben de Amerikanen de bouw van de muur gestaakt. Volgens hen zelf tijdelijk onderbroken op wens van Maliki, volgens Maliki gestopt op bevel van hem.