1. 2

  In der daad..ik moest eerst gogelen om te zien wat een foto van de man laat zien, niks dus, gewoon een provinciale holle pipel.

  Het potlood is alweer onder de huid van de uiterlijke schijn gekropen.

  De schets (binnen) hierboven in vergelijking met de façade (buiten):

 2. 5

  Even denken: We zitten in een serieuze recessie, de Engelse regering houdt zijn Irak-dossier geheim, er zijn grote zorgen over consequenties van de verkiezingsuitslag in Israel (zo kort na de gruweldaden die het in Gaza heeft gepleegd) en de gloednieuwe president Obama houdt vanavond een grote speech op het moment van de jaarlijkse ‘State of the Union’.

  En waar gaat het op Sargasso vandaag over? Op dit moment tel ik een banner en niet minder dan 7 (!) postjes tegelijk over een foldertje dat nergens zo op zijn plaats is als bij het oud papier: bij het andere ongelezen, oninteressant en ongeadresseerd reclamedrukwerk.

  Ik snap best dat fanatiekelingen over en weer elkaar graag willen gebruiken als megafoon, maar kunnen we het morgen ook weer eens over iets inhoudelijks hebben? Alsjeblieft?

 3. 6

  Even denken: We zitten in een serieuze recessie, de Engelse regering houdt zijn Irak-dossier geheim, er zijn grote zorgen over consequenties van de verkiezingsuitslag in Israel (zo kort na de gruweldaden die het in Gaza heeft gepleegd) en de gloednieuwe president Obama houdt vanavond een grote speech op het moment van de jaarlijkse ‘State of the Union’ —- en ondertussen bust een gek uit het andere kamp een stuk propaganda op een schaal en met dusdanige leugens die Goebbels zouden doen blozen… maar goed, de kattolieken gaan zeggen wat Sargasso NIET moet schrijven.

  Zo kennen we ze weer.

 4. 8

  De Verschillen zijn hoofdstuk, motief, thema van ieder boek. De Overeenkomsten zijn alleen een voetnoot. Als het meezit. En anders niks.