1. 1

  Ik ben blij dat ik al over de helft van mijn leven heen ben. Ik zie het somber in voor de toekomst. Alle verworvenheden die nog niet zo lang geleden als de basis van onze samenleving golden – de VS en Europa zijn historisch toch sterk verbonden? – verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nee, het gaat sneller dan dat. De gletjers kunnen dit tempo zelfs niet bijhouden.

  Als politiek echt oorlog is – zoals brechtje elders beweert – dan wordt het ook tijd om de doctrine dat alles met woorden wordt uitgevochten te verlaten. Want die doctrine gaat er van uit, dat de mens redelijk is en een kennis van het verleden bezit (enig historisch bewustzijn). Wanneer worden de wapens uitgereikt?

  Jezus wat een dom kutwijf.

 2. 2

  Nog maar even wachten met die wapens dan maar. De republikeinen in Florida schijnen haar zelf niet serieus te nemen: …By late July, 2006, she had gone through three campaign managers and her campaign was floundering. At that time, it was disclosed that state Republican Party leaders had told Harris they could not support her because she can’t win in the general election.

  Er is nog hoop?

 3. 8

  Harris snapt de scheiding van kerk en staat niet. Vind je het gek dat ze geen schijn van kans maakt?
  Alhoewel: Fortuyns misinterpretatie van artikel 1 van de grondwet weerhield hem ook niet van succes. Daar was een autistische dierenvriend voor nodig.

 4. 9

  @Scilnv:
  Volgens mij had die dierenvriend Fortuijn zijn succes verzekerd.

  In ieder geval… het is een kandidaat voor de Republikeinse partij, dus..

 5. 11

  waarom stelt zo´n muts zich verkiesbaar? God kiest toch?

  Dit is dus om je te bescheuren… zoveel domheid.

  Ik weet dat het misschien sexistisch overkomt : Harris kan beter achter het aanrecht gaan staan! Er zijn, lijkt mij, in de USA wel slimmere dames te vinden dan zij….

 6. 12

  je maakt dat sexisme mooi goed met het einde van je zin medunkt.
  En kgeef je gelijk.
  Die is al evengoed als Alexandra Colen die bij ons opkomt voor het belang.
  Mevrouw Colen vind dat de plaats van de vrouw aan het fornuis is maar komt wel zelf op.

 7. 13

  @Bram VL : Misschien kunnen de dames Colen en Harris vanachter het aanrecht samen een leuk praat- en fröbel clubje beginnen. ;-)

  Ik hoop dat dit geen aanleiding gaat worden voor een tweede Nederlands-Belgische oorlog….