1. 1

  1 miljoen kubieke meter. Lokale Hongaarse smurrieautoriteiten haastten zich wel erg snel met verklaringen als: “Bekken vervuild slib voldeed aan alle EU- normen” en “inspectie op dezelfde dag niets geconstateerd”…

  Een SE- fireworks b.v. voldeed ook aan alle normen, maar tis in ieder geval weer een goeie les voor de toekomst..

 2. 4

  @3: Het lobbyen tegen verkeersregeltjes, arboregeltjes, voedingswarenregeltjes, meer van dat soort overbodige regeltjes. Ze zullen bovendien een gewillig oor in de huidige regering vinden, want al die regeltjes knellen alleen maar de ondernemers.

 3. 6

  @JW

  Ik denk dat het eerder een kwestie is van het niet om zeep helpen van een industrietak die een regio welvaart, werkgelegenheid en (gemeentelijke)belastinginkomsten oplevert, naast het niet weten waarheen het slib tegen weinig milieuvriendelijk af te voeren

  @ Bm

  zie boven (regeltjes zijn a) uitvoeren b)

 4. 9

  @7/8: Of tot je tot aan het middel in het giftig slib staat dus. Overigens zijn in Hongarije ook vier mensen niet meer wakker geworden na het inademen van de bijbehorende dampen.

 5. 10

  Toch wel zielig van zo’n blog als dit dat er bij zo’n schunnig probleem als het doorbreken van die dam, er niet méér gereaguurd wordt.

  Oh ja, Wilders, shit, was ik bijna vergeten.