1. 4

  Hoho! De tekst die wordt gezongen/voorgedragen is wel degelijk van de Velvet Underground, om precies te zijn het nummer “I’m Waiting for the Man” van de plaat met de banaan. Muziek en arrangement zullen dan wel van David Lang zijn, anders heeft hij iets uit te leggen, lijkt me…

 2. 6

  Opzoeken? De Velvet Underground kan je natuurlijk uit je hoofd en in zijn geheel opdreunen; behoort immers tot de Canon van Amerikaans Cultureel Imperialisme.

 3. 7

  Uh, maar natuurlijk. Samen met de canon’s van de rock&roll, de blues, de hardrock, de heavy metal, de trash metal, de punk, de ……

  Hoeveel wilt u dat ik er kan opdreunen?
  Het feit dat dit werk nog in vinylvorm in mijn collectie staat, wil niet zeggen dat ik het allemaal zo goed kan onthouden. De concurrentie met die andere 3000 titels in mijn bezit is nogal moordend.