1. 3

  Het heeft wel iets van een duister begin met veel plotlines hé? :-)
  Wat Larie betreft, ik heb er het wildste vertrouwen in dat ie één en ander rechtstreeks vat. Een visueel codewoord is voorzekerst “Ardennen”.

 2. 6

  Nou… wel…
  Na 9 White Russians, mag wel bekend worden, in het zatterdagochtendhoekje: deze tekening geeft -alvast voor Crachàt- weer hoe dat intern intiem & intens gebeuren was…

  …en hoe aanlokkelijk is MMaas’ voorstel alweer niet… een stripverhaal wat hier uit volgt -damn!

  Misschien kunnen de aanwezigen hier ter Sargasso, wel voorstellen doen hoe deze ‘strip’ kan evolueren, qua verhaallijn… komt er iets tastbaars uit -hey, dan hebben we vanaf nu een vrijdagstrip, gemaakt door, …euh… ons. >Toch ;-) ?

 3. 15

  @Crachat: weet u zeker dat u niet door de teken bent gebeten?
  Ik ben overigens geen fantast, maar qua thema voor de strip zou misschien de boetedoening van de tekenaar kunnen gelden?

 4. 18

  Terwijl de claxons welig toeteren hierbuiten, en er alweer een Antwerps straatfeest achter de kiezen zit, vervoegt Crachàt zich weer aan het schermdis.
  om te antwoorden, als:
  •e4: uw nick klinkt als een openingszet. Wat me op het idee brengt, ten publieke maar eigenlijk aan Ons Redacteuren gericht: kunnen we niet een online webblogschaakspel opzetten? Apart logo’tje, en binnen de 24 uur geven zij die zich aandienen hun zetten door?
  •Mark: da’s nu het enige waar ik niet mijn stream of conciousness heb gevolgd: de kleur van die waterloop. Ie moest bruinrood zijn, ten inkleuring, maar waarom?? Wellicht idd bbq… Het water gaat rond, en als dat oneindig gaat, zal het wel moeten rood kleuren zeker? Schilfertjes ijzeroxyde die na 400 miljoen jaar vrijheid vinden?
  •Sik: ik ben inderdaad al langer dan vandaag door het teken gebeten. Doet me denken aan Don Ruben’s uitspraak: Als er teken op uw schaamlippen zitten, dan heb u een tekendoos. Moet er nog steeds mede lachen.
  Maar dan nog… boetedoening? Zo weinig gristelijks is mij bekend, en wellicht stort ik mij in 7 x 10 hoofdzonden tegelijk -maar eens het associatieve pad des kunstenaars ingeslagen, is boetedoen iets van een andere planeet. Lust for life, en das al ingefuckingwikkeld genoeg :-) En zelfs een interessant stripgegeven, voorwaar…
  •Larie: Otto è Mezzo. Men kan zich geen hoger goed indenken dan deze waardering. Waarvoor dank. En een beetje vrees: hopelijk blijf ik in deze aangereikte hoogheid lang vertoeven, het is in ieder geval de wish die ik maak, telkens ik een wimper van een kind wegblaas…
  De Tweede Schneider Weisse gaat open…

 5. 23

  Damn, da’s ne goeie. Dat zondebesef helemaal omdraaien, zodat het begint met boetedoen! Dat zet meteen de ridicule toon van heel dat overtollig concept.

  Verrèk, subiet heb ik nog een semi-autobiografische conceptstrip aan m’n broek