1. 1

  Die kippetjes zijn naar het evenbeeld geschapen van hun meester, die ook onder andere God en nog wat andere waanzin uit z’n hoge hoed wist te toveren.

  De mens die zich God waant, waanzin, wangedochten, weg ermee !

 2. 2

  De GM-industrie modificeert de hele economische voedselketen door het biologisch leven te modificeren. Dat is wat ze willen.

  Het is heel simpel. Dit systeem moeten we niet willen. Al was het alleen maar wegens dit soort halfdieren… die moet je ook niet willen.

  /wereldvreemdmodus off

 3. 8

  @7: Betrekkelijk haarloos, minder haar dan het origineel, het zwijn. Overigens konden kippen (of de voorloper daarvan) voor hun domesticatie vliegen. Anders gezegd: deze kale kippen zijn enkel het laatste in een proces dat al millenia lang voortduurt; de veredeling van (landbouw)dieren. Werkelijk weinig nieuws onder de zon.

  Maar uit emotioneel oogpunt begrijp ik de walging heel goed hoor.

 4. 11

  En het zou goedverdoemme eens tijd worden dat de FDA dit deed. Er zitten bedrijven al elf jaar lang op dit soort informatie te wachten.

  Ik bedoel, als je als Amerika geen voedsel van gentech-dieren wil, of alleen onder heel strenge voorwaarden, is dat ook goed, maar laat dat dan wel weten, want dan kan een bedrijf daar zijn activiteiten op aanpassen.