1. 3

  *Priemt maar eens pinnig* @Carlos, toeval of policy dat reageerders geen plaatjes kunnen inlinken ? Eerlijk zeggen. Ik beginwel bijzonder grote twijfels te krijgen bij de ”technische hobbels” .

 2. 4

  @mescaline,
  Die twijfel bestaat bij mij ook al enige tijd. Maar ik kan het wel begrijpen dat de redactie liever geen plaatjes hier wil vanwege allerlei copyright gedoe.

 3. 6

  Ja toeval, puur toevallig ongeluk dat u geen plaatjes kan posten.

  Ik zeg het uit de grond van mijn hart dat ik het heel graag zou willen dat reaguurders plaatjes kunnen posten want ik heb mij altijd kostelijk vermaakt als de gevatte reaguurders weer op de proppen kwamen met zinne- geest- lachspier- prikkelend beeldmateriaal. Niet in de laatste plaats MP’s voortreffelijke fotosjops van mij en Steeph.

  Copyright is het probleem niet want u kunt het beeldmateriaal toch niet op onze server uploaden dus wij zijn slechts voor een heel klein stukje medeplichtig aan een eventuele cybercrime.

  Sargasso ondergaat zogenaamd ONDERHOUD, u weet wel: WordPress en haar plugins is uitzonderlijk gratis freeware waar een leger van vrijwilligers aan meeschrijft, hier dit zijn er twee:

  en iedere keer als er weer een nieuwe versie van WP is geinstalleerd of een bepaalde plugin is aangezet, vliegen er aan de andere kant weer moertjes uit, gaan lampjes aan die uit moeten staan of andersom.

  De hardwerkende Steeph, die dit alles regelt en buiten zijn schuld telken malen wordt geconfronteerd met dergelijke erreurs, werkt zich een slag in de rondte om ze te herstellen. Echter het Plaatjes Post Probleem heeft hij nog steeds niet kunnen tekkelen.

  Het spijt me namens WordPress, haar vrijwilligers, Steeph en iedereen die ik vergeten ben.

 4. 7

  Het is gewoon wraakzucht Carlos. Niet de withete brand van een Kali, maar de sullige kapotmakerij van de god van een Balkenende.

  De God van je tante, die zei, dat je moest groeten als je langs t huis van je baas kwam in Delft of Oldenzaal, waar was t ook weer, ook al zag je niemand, je kon nooit weten wie t zag. Van je tante, die je zuster altijd liet breien. Een vrouw mag niet stilzitten. De God van al die menschen, die zullen zeggen: Dat had ik van jou niet gedacht [] De God van allen die geen andere keus hebben dan werken of vervelen.

 5. 11

  @mesc, ze zijn overal die Balkenende’s, ik zie ze dagelijks. Net wat te laat op het werk binnenwandelen met een dampend bakkie koffie in je hand, je voelt de priemende blikken door de deuren wanneer je door de gang naar het kantoor loopt.