1. 2

  Larie, je hebt gelijk.
  Dit is absoluut een punt van belang.

  $ 300 voor disorderly conduct in die context.
  Gvd, wat een land. En ik had er al zo de pest aan.

  Wat mag daar eigenlijk wel?

 2. 3

  Larie je hebt meer dan gelijk!

  Ik snap de context overigens niet helemaal (een protest met hatespeech? En dan wordt de man met het gelijke rechten voor robots bord opgepakt???), maar Data rulesz (desnoods met een ringel-s) helemaal!

 3. 4

  Het lijkt me meer een vorm van religieuze intolerantie. Meneer de copper geloofde waarschijnlijk zelf ook wat die menigte schreeuwde.

  Toenemende religiositeit gaat overal hand in hand met het afnemen van persoonlijke vrijheid.

 4. 5

  Absurde zaak eigenlijk. Amerikanan zijn altijd zo vol van het zoveelste amendement van de constitutie en dan oefent iemand zijn recht op vrije meningsuiting uit, wordt’ie opgepakt en met een vette boete cq. gevangenisstraf op gezadeld.

  Ergens mag de man in kwestie nog blij zijn dat hij niet naar Guantanamo-bay gedeporteerd is, omdat de conservatief gristelijke (CoGri een leuke afkorting?) mainstream hem ook als terrorist zou kunnen aanmerken. Immers met zijn roep om gelijke rechten voor robot’s gaat hij wel frontaal in op het CoGri mensbeeld.

  Het begint er zachtjes aan op te lijken dat de US zich steeds meer ontwikkelt richting een fundamentalistisch gristelijke dictatuur…