1. 1

  Blijft genieten, historische beelden.

  Overigens lijkt Balkenende nog steeds niet door te hebben wat hij nou fout heeft gedaan.

  Ook mooi de zure blik van Verhagen op ongeveer 3’55”

 2. 2

  Van de beelden op zichzelf kan ik niet echt genieten, wel van het feit dat het CDA gehalveerd is en niet meer de premier levert.

  Ik denk trouwens dat mensen in zo’n positie als Balkenende vaak niet helemaal doorhebben hoe de vlag erbij hangt. Omgeven door partijgetrouwen, ja-knikkers etc. Het besef komt altijd te laat.

 3. 3

  @2. Alsjeblief zeg, natrappen vind ik nergens op slaan. Hij heeft verloren, en dat had hij ontzettend goed door. Dat merk je in het filmpje. Alleen begrijpt hij nog niet als echt gereformeerde harde werker dat je niet altijd respect krijgt voor hard werken, maar meer voor dat je dat goed moet verkopen, zoals Lubbers dat kon.

 4. 5

  @3: Hij heeft wel door dat hij verloren heeft, maar ik merk niet dat hij ook doorheeft waarom.
  Verder vind ik ’t geen natrappen als iemand iets negatiefs over Balkenende zegt, hij heeft zelf als premier nooit enig respekt getoond voor wie een andere mening had dan hijzelf. Maar om jou een plezier te doen wil ik best iets positiefs zeggen: ik ben de hele dag al in een feeststemming en dat komt door hem.

 5. 6

  “Neem je verantwoordelijkheid.” betekent toch: “Jij hebt de kennis, de kunde, de gelegenheid, de mogelijkheid en de macht: doe er wat aan! Grijp in!”
  Bij politici betekent het: “Ik ga maar ‘ns.”

 6. 8

  Bij DWDD vanavond een filpje becommentariseerd door Marc Huybrechts over de relatie van JPB met Bianca.

  Marc piepend: Je ziet haar denken, deze man komt thuis… (3x herhalen)

  Commentaar: JP krijgt geen zoen van Bianca, maar ze gaat wel de anderen aflikken. (…)

  Gelukkig dat er nog een vrouw is ver weg in het Zeeuwse die haar zoon graag weer op schoot heeft en hem weer eens fopspeen in doet. En de liefde geeft die hij nodig heeft – knuffelen, aaien over de bol en bordje brintha voorzetten.