1. 1

  Mijn kop: Nieuwbakken premier Brown nodigt Spice Girls uit op Downing Street om over een kwaliteitsinjectie in de Britse platenindustrie te praten.

 2. 3

  @2: die rechter is volgens mij één van de twee Melanies. Die ene die een kind heeft van Eddie Murphy.

  En inderdaad, die Victoria is afschrikwekkend.

 3. 4

  Die rechter was vroeger toch Scary Spice? Nu is het meer Soccer-Mom Spice.

  En damn, wat heeft mevrouw Beckham allemaal met haar lichaam uitgespookt. Die taille is eng dun, de borsten zien er raar uit, ze heeft zo’n nep-bruin kleurtje en dat haar lijkt wel van stro.

 4. 14

  @8: Volgens mij is behalve Victoria iedereen fors aangekomen. Daarom lijkt zo ook zo “ongezond” dun, ze is gewoon de enige met nog een mooi slank figuur!

 5. 15

  Wat bij de 5de reactie gezecht is… Ik dacht dat er maar een neger in the spice girls zat. Dat is geen zonnebankje meer, dat is gewoon eng! Compensatie voor michel Jackson? :p De rest ziet er ook gewoon eng uit aan Victoria (disclaimer; neger zijn is niet eng, maar zo geforceerd zonnebank bruin wel :p).

  Toch altijd grappig dat de mensen die extreem aan het zogenaamde schoonheids ideal voldoen door operaties en andere ingrepen er meestal vooral onmenselijk en eng uitzien. Niet aantrekkelijk. De rest ziet er imho wel redelijk normaal uit (voor mensen die in de spotlight staan en constant met hun uiterlijk bezig zijn).

 6. 16

  @9: Victoria ook. Niet in de muziek, maar wel als “merk”.
  En had niet een van de spice girls dat liedje met: “it’s raining men”? Of ben ik nu in de war?