Geen escape

Het nieuwe jaar is koud begonnen, en er kan alweer een titel van de Sargasso-linklijst worden afgevoerd. :)=esc heeft definitief de deuren gesloten. Het unieke weblog werd al ongeveer sinds de geboorte van nederlandse weblogscene, op unieke wijze volgelinkt door respectievelijk Kuifje, Het Broertje en Zusje van Francisco en Elel, de diverse verschijningsvormen van Laurens Lammers. Al die jaren Esc deed bij velen dagelijks de vraag opborrelen: wat léést die gozer in godsnaam?
Een volwaardig weblogsysteem zat er nooit in. Esc werd gepubliceerd op een homepage bij de Digitale Stad en Tiscali.
Een gelukje: in zijn prioriteitenlijstje stond Sargasso inmiddels iets hoger. Elel zal zijn spaarzame tijd blijven gebruiken om dit weblog te voorzien van de broodnodige inkijkjes in de alternatieve realiteiten van de internots.

  1. 4

    Al die jaren Esc deed bij mij dagelijks de vraag opborrelen: wanneer EET die gozer in godsnaam?

    Het jammere is dat dit weblog nu niet meer kan stellen ’s Neerlands beste linkdumper (soort van) in de glee’dren te hebben. Maar dat van die prioriteiten en Sargasso biedt wel weer hoop.

    (en wat blijft is dat de grootste linkdumper die Nederland ooit gekend heeft etc….)

  2. 5

    De Gezonde Roker is -ook- zo’n blog dat ik nooit zal vergeten. Site staat er nog als landmark. Dat wilde ik eigenlijk kwijt: dat ik ‘landmark sites’ een mooi concept vind op de blogosphere internets.