GC?s Mini Matinee: The Fantastic Easter Special

Wat is er heerlijker dan op zondag de tijd te nemen voor een onthaast stukje televisie? In GC’s Zondag Matinee elke week speciaal voor uw kijkgenot een fascinerende documentaire, een spraakmakend TV-programma of een bijzonder (leuk) cabaretfragment.
South Park (Foto: Flickr/Kit Z)
Vanwege onze beroerde server waar we het nog een dag mee zullen moeten doen, verwijzen we in dit matinee door naar een functionerende site… Altijd al afgevraagd waarom we met Pasen eieren beschilderen? Dat is mooi. Stan Marsh vraagt zich dit namelijk ook af in de geweldige Southpark- aflevering: The Fantastic Easter Special.

Maak kennis met ‘The Hare Club for Men’ (de hazenclub voor mannen), met Leonardo da Vinci als een van de meest prominente leden. Het geheim van het konijn ‘Snowball’. Het mysterie rondom Sint Petrus, de eerste katholieke paus. Met een speciale rol voor Bill ? double cross- Donohue en de huidige Paus die het ook allemaal niet meer weet: “I am quite sure killing Jesus is not very Christian“. Én met de nieuwe Paus en diens boodschap: Just as Jesus intended it…

Southpark’s Fantastic Easter Special
.

Reacties zijn uitgeschakeld