1. 1

  Ik snap geen reet van dat getwitter.
  Ik snap de lol niet, de reden niet en de ratio niet.

  Aandachtshoeren zijn het.
  ADHD berichtentiepers.
  Typgeiten zonder doel.

  Misschien snap ik er toch nog wel iets van :)

 2. 5

  @ 4: Nee. Waarom, bijvoorbeeld, is dit nieuws dan wel iets dat het verdient doorgezet te worden op sargasso? Wie in vredesnaam kan dat incrowd-geneuzel van een stel verslaafden aan kekke internet-rage N+1 iets schelen anders dan andere verslaafden aan kekke internet-rage N+1?

 3. 8

  Briljant idee voor de kerstperiode, maar de uitvoering had beter gekund. Ik zie alleen maar onsamenhangend gebrabbel en meteen ook iemand die met het meest grijgedraaide citaat van Frits voor de dag komt. Kan ook aan mijn beperkte, eigenlijk niet bestaande, ervaring met het twittermedium liggen.

 4. 10

  Oh, gaat het over de avonden?
  Hebben ze dat niet eens helemaal voorgelezen? HELEMAAL?
  Waar ging dat eigenlijk allemaal over?

  Maar nu HELEMAAL twitteren hè.
  Kom op.
  Moet kunnen.
  Doen.
  Omdat het kan.
  Ja?

  De avonden…
  Zoooo jaren 50-70, dat kan niet tegen twitteren.

 5. 11

  Ja jongens, jullie kunnen wel allemaal knorren dat die moderne tijden zo hard gaan etc, doe maar gewoon dan doe je maar gek genoeg en meer van dat soort geneuzel, maar het is toch heerlijk dat je elke dag vergast kan worden op een paar regels uit de dagboeken van Hans Warren (http://twitter.com/geheimdagboek) of dus dagelijks op de hoogte gehouden kan worden van het wel en wee van Frits (wiens lijden ook door mij jaarlijks trouw herlezen wordt).

 6. 12

  Al dat wel en wee — maar dan wel in 140 karakters per bericht, want aan een attentie-spanne doen wij hippe non-neuzelaars niet. Zooooooo 20th century, weet je.