Frédérique Huydts… naakt?

Een berichtje van het statistiekenfront. Het viel me op dat ons artikeltje van eergisteren over de treurige dood van Frédérique Huydts wel erg populair is. Ik kijk dus hoe deze mensen binnenkomen bij ons, blijkt dit als volgt te gaan.

Men neme Google, en tikt in: “Frédérique Huydts naakt“. Vervolgens klikt men op het linkje
frederique huydts naakt @ Bloglog – the best overview of your …“. Daarna klikt men op “GeenCommentaar.nl – Frédérique Huydts overleden (77%)” en voilà!

Nu vraag ik me af: zijn deze mensen onwetend van haar dood aan het zoeken naar naaktfoto’s van Huydts? Of willen ze haar naakt zien nu ze weten dat ze dood is? Ik ben bang dat laatste…

Update: Nu ook gewoon rechtstreeks te bereiken met “Frédérique Huydts naakt” :-)

 1. 2

  Waarom zou je daar bang voor zijn??? Er zijn ook nog mensen die kijken naar foto’s van Marilyn Monroe. Is dat ook ziek omdat Monroe zelfmoord heeft gepleegd?

  Ik kende Frédérique Huydts niet, maar toen ik al die foto’s en filmpjes na haar overlijden zag dacht ik ook: “Die ziet er niet verkeerd uit”

  Ik laat het hier bij, maar er zijn zat mensen die nog een stap verder gaan en even “meer” willen zien. Laatste keer genieten voordat ze de kist ingaat, om het maar even bot te zeggen.

 2. 3

  Maar je kijkt niet naar Marilyn Monroe omdat ze zojuist overleden is…

  En ik moet inderdaad zeggen, een mooie vrouw. En dat genieten kan de aard van het Internet kennende nog tot in lengte van dagen.

 3. 4

  Nee, je kijkt naar die plaatjes omdat je het een mooie vrouw vind. Ongeacht of ze nu dood is of niet.

  Ik denk dat het gewoon een logisch gevolg is. Ze is nu opeens weer in het nieuws, waardoor mensen eraan herinnerd worden dat ze het wel een aantrekkelijke dame vonden en dan gaan ze kijken/zoeken.

  Gewoon een menselijke reactie dus.