Fout Groen

Femke Halsema in het groen

We schakelen snel over naar de Tweede Kamer in Den Haag, naar onze politiek verslaggever Gerard Joling. Geer, kom er maar in!

Dames en heren, er is hier duidelijk sprake van een fout groen ensemble. Waarom zegt die Femke niet gewoon dat ze een bloedhekel aan Verdonk heeft, want dat is zo. De fractievoorzitter van GroenLinks is een verschrikkelijke vrouw.

Gerard Joling gaf mede vanwege deze outfit een rechts stemadvies in het kwaliteitsblad Story. Of wederhelft politiek analist Gordon, ook wel bekend als -Goor-, eenzelfde stemadvies geeft is bij het ter perse gaan van dit bericht niet bekend.

 1. 4

  oh gut meid, en weet je wat ik ook al zo zonde vind? Dat háárr. Je mag me best een beppert noemen hoor, maar als vrouwelijke politicus mag je er toch best ook uitzien als een vrouw?

  Laatst had ik het er nog met Goor over, en die zei ook al vrouwelijke politici altijd voor zulke gauche kleurencombi’s gaan. En dan die tasjes! Meid, ìk heb nog leukere tassen dan Lousewies van der Laan. Allemaal huren ze spindoctors in, maar een kledingcoach, ho maar.

  Dan hebben wij homo’s het beter voor elkaar. Boris en Boris, Woutertje is natuurlijk een lekker ding, en volgens mij houdt Rutte ook wel van van dattum, alsjehetmijvraagt. Zou ik best wel eens een beschuitje mee willen eten. Bovendien is hij ook rechts, en rechts is voor meer mannen in politiepakken op straat. Waar zou mijn politiepak eigenlijk liggen?

 2. 5

  Ach, in ieder geval gaan de meeste homo’s goed gekleed de deur uit en dat ziet er weer een stuk beter uit dan al die echte mannen met foute combinaties (kijk de 2e Kamer maar eens goed rond :-))

  Maar ja, dat kan zeker niet tippen aan het dachtkrachtige outfit van Verdonk. Zo gekleed, daar kan Femke niet tegen op en daarom probeert ze elke keer aandacht te krijgen. Voor je weet zit je er weer een hele nacht naar te kijken.

  Het wordt me te groen …

 3. 6

  Homo’s goed gekleed? hihhihih, zie ze meestal alleen in parades en gekleed is toch wat anders.Maar goed, als we maar lol hebben toch?;)

 4. 8

  @PS: Femke per definitie fout? Moet ze zich dan per fiets gaan verplaatsen? Ach, waarom moet je altijd roomser zijn dan de Paus als je ergens voor op komt?

  Misschien gaat ze wel jaar in jaar uit op eco-vakantie, heeft ze een heel regenwoud geadopteerd en is dit haar enige zonde, begaan uit praktische overwegingen (bijvoorbeeld nog kunnen werken in de auto).

 5. 9

  Roomser dan de paus hoeft niet, het goede voorbeeld geven wel.

  Ze hoeft van mij niet in een eco auto te rijden. Maar een normale wagen is toch niet teveel gevraagd? Ze rijd nu precies in het type auto waar Groenlinks altijd tegen strijd. (diesel, veel verbruik, te groot) Dat is toch op zijn minst opmerkelijk.

  En over werken in de auto. Ze rijd in een Mercedes Benz station wagen. Niet een e klasse die ook dienst doet als mobiel kantoor (Bovendien rijd ze zelf). Ze kan dus hooguit handsfree bellen als ze aan het rijden is. Waarom moet je daarvoor in een grote ronkende wagen zitten? Dat kan in zo’n beetje elke auto tegenwoordig.

 6. 12

  Luister naar mij jongens! Femke is de sexiest en de mooiste vrouw in de Ndlse politieke arena. Ze mag van mij in een cadillac rondrijden hoor, zelf een een diesel met Nitro mag ook van mij. en dat ze bloedhekel aan verdonk heeft is Not the question. Dat mag 100% wat mij betreft. Ik word ziek van Verdonk ook.

 7. 19

  sjees, die Eske is echt een kip joh. nu snap ik waarom zoveel lelijke wezen huisvrouwen zijn hier.
  jesus. Ik zag een albinos kip.
  Maar laten wij hiermee ophouden want dit is een foute discussie. maar we mogen wel evasief doen hier toch?
  jesuuuus…..Eske!

 8. 20

  nog eventjes….tjonge jonge jonge, is die Fadima een medium ofzo? dat noem jij knap packet storm? myriam sterk valt trouwens mee. Maar Femke is tot nu toe de knapste. Ja, de allerkanpste is weggejaagd dus laat Femke de queen of beauty in Tweede kamer zijn. Niemand anders verdient dat.
  Graag wil ik aandacht op artikel :”Griekenland …….door FIFA”

 9. 26

  uitgaande van de foto’s, een warm temperatuurtje en een nuchtere maag

  nebahat 5 bier
  mirjam 4 bier
  Fadima 2 bier
  Eske 2 bier

  Femke, buitencatergorie. Elk keer als ze wat zegt wordt je weer nuchter

 10. 28

  @24 Jogy
  We mochten het van Pokey niet over inhoud hebben (nummer 10) dus dan gaat het al snel over lekkere wijven. Micha heeft het onderwerp bier er bij gehaald en auto’s zijn ook al besproken. Het is dus een officieel mannentopic geworden :) :)

  @27
  Nee spuyt, Nu!!! Nieuwsgierig!!!

 11. 31

  Nou ja, vooruit. Halsema heeft toegezegd voor de interview-topic serie.

  Nu alleen nog de vragen van Rutte terug.

  (Voor micha en de overigen: heb geduld) Voor de nieuwe loggers, lees de extra geheime linkjes linksbovenin als je ingelogd bent :-)