1. 3

  Verhip.
  Obama en Michelle staan op al die foto’s in 2 a 3 dezelfde poses zie je dat, met dezelfde McCleans smile…

  *O, quartz ook al door had dat sprake is van plik- en knapwerk, logisch, fysiek onmogelijk natuurlijk 150x dezelfde poses*

 2. 6

  @4 Balkeneindes anus is een soort van magisch kompas voor macht en geld. Hij zal het wel moeilijk gehad hebben zo midden tussen de Obamatjes in, het zet mij iig aan het denken over wie er nu eigenlijk de broek aan heeft in het huwelijk Obama.

 3. 8

  En nog steeds niks niemand die opmerkt dat de gasten alléén hebben geposeerd en dat later de Obama’s er bij zijn gefotoshopt. Bedoel, en kijk dan naar die benen van Michelle. Die glanzen bijkans je groothoeklensje in tweeën. Ingesmeerd met Soul Glow zeker? En laatst nog, die zwarte gothic Grauwsluierspoken naast Zapatero? “Zapatero’s dochters”?

  Jaja.

  Een Rechts Republikeins Complot dát is het.
  En laat ik daar toevallig nou nèt een neus voor hebben voor Rechts rwepublikeinse Complotten, ga er bijna van stotteren. Ook hier, hier op Sargasso. Met ene Peter. Niet de echte Peter (alias Cokema) maar de vervelende nare namaakPeter..ja jij daar met dat gekke hoofd…

  Mijn dokter, Els (alleen IK mag Els zeggen, ik kom er erg graag, vaak ook, want tis me het doktertje wel qua lichaamsdelen onder die witte te krappe doktersjas), afijn, Els had gezegd dat ik alles van me af moest schrijven, bij deze dus.

  Zo.

 4. 10

  Ik vond het nog wel kinderachtig van mezelf om bij madame tussaud op de foto te gaan met blair, einstein, bush, ghadaffi, fidel, jenifer lopez en nog zo wat sterren/vips. gelukkig zijn regeringsleiders net zo!
  als ik trouwens de fotos zie en denk aan Yevgi’s comment #8, dan weet ik het zeker… de obamas zijn wassen beelden! puppets! stepford wives!
  (van jp weten we dat nog niet zeker, hoewel zijn ‘uit vorm’ zijn natuurlijk best te verklaren valt uit een los relais of zo)