Fotos des Tages | Paraguay

Samen met het groengebroekte Sargasso promotieteam trok ‘misschien wel de Negatiefste Nederlander‘ afgelopen twee weken rond in Paraguay voor een Rechtvaardigere én Schonere Wereld. En als ik zeg rondtrekken dan heb ik het niet over -enkel voor de foto- in de hoofdstad lafjes tegen een prostituee aanhangen (20.000 guarani oftewel 3,25 euro, TMG declaratie ‘reiskosten divers’). Nee dan heb ik het over doorreizen tot in het gebied waar je geen GSM dekking meer hebt (=avontuur!). De (ex-)mennonietenkolonie Filadelfia was onze op-een-na-laatste stop voordat we de ruigste meest verlaten Chaco Seco betraden. Ik zeg (ex-) omdat ik op straat in Filadelfia een indiaan (soft-)porno DVD’s zag verkopen en zo kan de God van de mennonieten het toch niet bedoeld hebben? Dat indianen hun eigen onderneming runnen, zeg maar?!

Afijn, mijn eerste Goede Daad samen met het groengebroekte Sargasso promotieteam was het geven van crash course ‘Aantrekkelijk Bloggen’ aan de redactie van het Duitstalige Mennoblatt. Zie hier het directe resultaat: overname van een succesvol Sargasso format Das Foto Der Woche. Daarna liet ik van de Sargasso reclame-inkomsten een ploeg Poolse stratenmakers invliegen om van de Avenida Hindenburg en échte avenue te maken. Want gemeenten met dergelijke spreuken in de supermarkt en in het park verdienen alle steun. Die avond roosterden we onze roadkill en dronken Paraguayaans Bavaria bier uit de koelbox achterin de pickup en zagen dat het goed was.

In de volgende aflevering: verstoppertje spelen met uncontacted tribes, geesten oproepen uit een vergeten oorlog en olie zoeken aan het Einde van de Wereld.

  1. 8

    Hoezo KJ? Eerst klikken dan pas reageren toch? Wie klikt op “lafjes tegen een prostituee aanhangen” komt op GS en ziet Muntz die op kosten van TMG zich vermaakt in PY.

  2. 9

    Eerst klikken en dan reageren ?! Alleen op de dag van het rescpet. Mooie foto trouwens. Zo heb ik ook wel eens een duif in mijn tuin teruggevonden.