1. 3

  Kijk aan JB, maar dat was dus niet mijn bron, dacht u werkelijk dat ik mijn tijd steek in het knippen en plakken van dergelijke affiches? Liever voor een duppie op de eerste rij.

 2. 12

  Ik kom net terug uit Ghana waar ze deze films in de lange-afstandsbussen draaien (volume heeft maar 1 stand: maximaal) en ik kan je verzekeren… het is verschrikkelijk. Zeventien uur lang “God’s Power Part 1 & 2″…. ik kijk nog liever een compleet seizoen GTST.

 3. 14

  “Kijk aan JB, maar dat was dus niet mijn bron”

  We blijven gissen wat dan wel de bron was. Eigen content is het in ieder geval niet.

  En wat is eigenlijk het idee achter een ‘scrollbelevenis’, alle prenten in een grote file? Carlos knip en plak de scrollbelevenis contentking maakt furore met digitaal naald en draad?

 4. 15

  De bron kan ik helaas niet noemen, het is een geheim internationaal plaatjesforum waarvan de leden buiten het forum niet over het forum mogen praten. Ooit deed ik dat wel een keer en toen werd ik bijna geroyeerd. Als ik de posters op livejournal had gevonden dan had ik daar naartoe gelinkt. Maar nu liep dat anders.

  Deze discussie is uitermate belangrijk, vooral bezien in het licht van de Normen en Waarden van het Internet anno 1999, vind u ook niet?